To je to što me zanima!

Vinogradar: Hajduk je trebao dobiti crveni karton, a mi penal

Hajdukov golman srušio je našeg igrača u šesnaestercu. To je trebao biti crveni te penal. Iz te akcije smo zabili, a sudac je sve vratio van šesnaesteca, kaže Višević
Vidi originalni članak

Hajduk je uvjerljivo slavio kod Vinogradara u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa 3-0. No domaćini su bijesni zbog suca Dražena Pejića, koji je, kako kažu, teško oštetio Vinogradar. U 23. minuti utakmice golman Hajduka Lovre Kalinić napravio je prekršaj na igraču Vinogradara. Sudac je označio da je prekršaj izvan kaznenog prostora.

Sporni trenutak dogodio se kod rezultata 0-0. Sportski direktor Vinogradara smatra da je to trebao biti penal i isključenje.

- Sramota! Hajdukov golman srušio je našeg igrača u šesnaestercu. To je trebao biti crveni karton i penal. Ako već to nije sudio, onda je trebao pustiti akciju jer smo u nastavku iste zabili. A on vadi prekršaj izvan šesnaesterca... Ma, bolje da ne pričam više. Svašta ću reći - izjavio je sportski direktor domaćih Tomislav Višević.

Pogledajte snimku KREATOR TV-a i procijenite sami.

Goran Jakuš/PIXSELL

Prošle sezone Hajduk je također igrao protiv Vinogradara u Kupu. Tada su Splićani slavili u osmini finala, a sudac je u toj utakmici dosudio nepostojeći penal nad Tomislavom Kišem, što je kasnije priznao i predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL

Idi na 24sata

Komentari 138

  • fellix 14.02.2015.

    Sto vi vinogradari pisete gluposti. Znate dobro da nam u jajduku sudac ne pomaze, HŽV (dok ne proda mliko i jogurt) kme,kme !!

  • dario1983 12.02.2015.

    kad sam vidio 0:3 znao sam da je moralo nesto biti cim je takav rezultat....jer sam ocekivao laganu prednost domacina

  • jure23 12.02.2015.

    sada splićani šute, ni glasa a da je bilo obratno bilo bi kuku lele po HNS, Mamiću..

Komentiraj...
Vidi sve komentare