To je to što me zanima!

'Viole' šokirale Inter; Van Dijk heroj u debiju, golčina Lingarda

Inter i Fiorentina remizirali su 1-1 u ogledu Serie A u petak na Artemio Franchiju, a iznimno uzbudljivo bilo je i u Engleskoj, gdje su Liverpool i Man. United prošli dalje u FA kupu u samom finišu
Vidi originalni članak

U dvoboju 20. kola talijanske lige nogometaši Fiorentine i Intera odigrali su 1-1, a domaći su se spasili poraza u sudačkoj nadoknadi.

Inter je vodio od 55. minute i sjajne reakcije Maura Icardija, a Fiorentina je izjednačila u prvoj minuti sudačke nadoknade, kada je pogodio Giovanni Simeone, sin trenera Atlética Diega Simeonea.

Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za "viole", kao i Ivan Perišić za Inter, dok je Marcelo Brozović ostao na klupi.

Inter s ovim bodom sve više zaostaje na trećem mjestu (44) za vodećim Napolijem (48) i Juventusom (47), dok je Fiorentina sedma s 28 bodova.

Nogometaši Liverpoola plasirali su se u 4. kolo engleskog FA kupa nakon što su na svom stadionu, u velikom gradskom derbiju, slavili protiv Evertona 2-1.

"Merseyside" derbi, ovaj puta u FA kupu, ponudio je dosta uzbuđenja i dramatike. Poveo je Liverpool u 35. minuti golom Jamesa Milnera iz penala, a Everton je izjednačio preko Islanđanina Gylfija Sigurđssona u 67. minuti. Šest minuta prije kraja gol za "redse" zabio je Virgil van Dijk, kojemu je to bila prva utakmica za Liverpool nakon što je došao iz Southamptona.

Dejan Lovren kod Livepoola i Nikola Vlašić kod Evertona utakmicu su odgledali s klupe.

U drugom dvoboju Manchester United je na Old Traffordu slavio protiv drugoligaša Derby Countyja 2-0, ali tek u samoj završnici sjajnim golom Lindgarda (84'), potom i Lukakua (90').

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 06.01.2018.

    Za ovakvu situaciju u Interu najviše kirivm Spallettija. Nije se pokazao ništa boljim od Piolija. Opet se događa isto kao i svake sezone. Inter krene dobro, imaju solidnu igru i onda kada posustanu nikako da izađu iz krize. Zašto se forsira Santon? Zašto ne vadi Perišića ako ga ne ide i stavi Edera koji može odigrati krilnu poziciju? Zašto Joao Mario igra krilog napadača? Zašto se forsiraju Gagliardini i Vecino kad od njih nema koristi? Spalletti nije ništa bolji od Piolija i Mancinija. To su sve kvazitreneri, iako Mancini ima par značajnijih trofeja.

  • Croatian_Football 05.01.2018.

    Peri-shit dokazao da je prosjecan igrac i da nije slucajnost da je Ligu Prvaka zadnji put igrao prije 6 godina,s 29 godina mu je vrhunac igranje u prosjecnom nikad slabijem Interu,kako je krenuo sezonu mislio sam da ima nade za njega barem sto se tice statistike,ali nastavio je po starom,nije dosljedan,ispuca se ba slabasnom Cheivu i onda 6-7 utakmics bez gola i asista i najgori pojedinac na terenu...Tehnika mu je strani pojam-nikakva,nabi loptu 10 metara u for i trci za njom uz aut liniju,i onda neki centarsut na Icardija ako prode prode,igra na malom prostoru mu je 0,jednostavno nije ni u 40 najboljih krila svijeta,ma ni u 50.Sad cekam nabijanje minusa od ovih "domoljuba"po kojima je mjerilo Hrvatstva hvaljenje i dizanje u nebesa svih HR nogometasa,al imas svoje misljenje i argumente odma si Srbin,bosanac,ljevicar i sta ja znam sta sve ne!

  • El Tractor 05.01.2018.

    Imaju 1:0, bezveze se u ranoj fazi povuku, naprave 2 bloka ispred Handanovića i onda se uzdaju na kontre, a Viole tuku iz svih pozicija, po meni je Piolli lagano nadmudrio Spallettija vcrs. Sa svakom je izmjenom pogodio, Babacar strah i trepet (ustraviš ga se i po danu i po noći) a tek one opasne škarice...ugl. nakon izlaska Rannocchije (lik ima ozbiljnih problema, ovo mu je već druga utakmica da se ne osjeća dobro) i u nedostatku stopera (bravo uprava, posuđuju drugima igrače s pravom prvooutkupa, a roster je bijedan), razumio bih da Inter ima zamjene, ali Inter nema nego tri stopera. Pohvale Handi, posebno Cancelu,Icardi dobar, Škriniar ne baš siguran, Perišić u zadnje vrijeme loš, dok s druge strane Miki Badelj rutinirano i doktorski, mali Chiesa fenomenalan, Cholito također.

Komentiraj...
Vidi sve komentare