Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Viole' šokirale Inter; Van Dijk heroj u debiju, golčina Lingarda

'Viole' šokirale Inter; Van Dijk heroj u debiju, golčina Lingarda
1

Inter i Fiorentina remizirali su 1-1 u ogledu Serie A u petak na Artemio Franchiju, a iznimno uzbudljivo bilo je i u Engleskoj, gdje su Liverpool i Man. United prošli dalje u FA kupu u samom finišu

VIDEO

U dvoboju 20. kola talijanske lige nogometaši Fiorentine i Intera odigrali su 1-1, a domaći su se spasili poraza u sudačkoj nadoknadi.

Inter je vodio od 55. minute i sjajne reakcije Maura Icardija, a Fiorentina je izjednačila u prvoj minuti sudačke nadoknade, kada je pogodio Giovanni Simeone, sin trenera Atlética Diega Simeonea.

Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za "viole", kao i Ivan Perišić za Inter, dok je Marcelo Brozović ostao na klupi.

Inter s ovim bodom sve više zaostaje na trećem mjestu (44) za vodećim Napolijem (48) i Juventusom (47), dok je Fiorentina sedma s 28 bodova.

Nogometaši Liverpoola plasirali su se u 4. kolo engleskog FA kupa nakon što su na svom stadionu, u velikom gradskom derbiju, slavili protiv Evertona 2-1.

"Merseyside" derbi, ovaj puta u FA kupu, ponudio je dosta uzbuđenja i dramatike. Poveo je Liverpool u 35. minuti golom Jamesa Milnera iz penala, a Everton je izjednačio preko Islanđanina Gylfija Sigurđssona u 67. minuti. Šest minuta prije kraja gol za "redse" zabio je Virgil van Dijk, kojemu je to bila prva utakmica za Liverpool nakon što je došao iz Southamptona.

Dejan Lovren kod Livepoola i Nikola Vlašić kod Evertona utakmicu su odgledali s klupe.

U drugom dvoboju Manchester United je na Old Traffordu slavio protiv drugoligaša Derby Countyja 2-0, ali tek u samoj završnici sjajnim golom Lindgarda (84'), potom i Lukakua (90').

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića