To je to što me zanima!

Više od 600 dječaka na Alpas Cupu, Dinamo brani naslov

Na ovogodišnjem Alpas kupu sudjelovat će momčadi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, BiH, Mađarske i Češke. Naslov brani Dinamo koji je u finalu dobio Zvezdu
Vidi originalni članak

Lani su u finalu igrali Dinamo i Crvena zvezda, a ove se godine organizira treći po redu međunarodni Alpas Cupa. Naslov brani zagrebački Dinamo.

Od petka 22. do nedjelje 24. lipnja Udarnik iz Kurilovca ugostit će 45 momčadi iz regije, preko 600 dječaka rođenih 2001. godine.

Bit će tu momčadi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije, BiH, Mađarske i Češke. Pokrovitelj turnira su predsjednik Ivo Josipović i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a svoju podršku kao i lani daje grad Velika Gorica na čelu s gradonačelnikom Draženom Barešićem.

Ovo je daleko najjači turnir u regiji, a možda i u Europi koji se organizira za spomenuto godište. Dogodine organizatori spremaju goste iz Italije i Njemačke pa će turnir dobiti još više na kvaliteti. Za par godina u obzir dolaze čak i momčadi iz Španjolske, a poznato je o kakvim se klubovima tamo radi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • InačeViky 16.06.2012.

    Jedva cekam ja idem na turnir sa Hrvatskim dragovoljcem sto je jos bolje turnir zapocinje na moj rodjendan

  • SickFluf 15.06.2012.

    Pola ovih klinaca bi vjerovatno u ovim godinama dalo više u Dinamu nego Badelj u 10 sezona.Sramota je taj decko kako igra preko one stvari,koda ima placu 1000 kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare