To je to što me zanima!

Vjenčanje od 4 milijuna eura za Waynea Rooneya

Tabloid Sun donio je pregled događanja na četverodnevnoj svadbenoj svečanosti nogometaša Wayne Rooney i njegove zaručnice
Vidi originalni članak

Mjesto radnje, zasad još nepoznato, odabrala je zaručnica Manchesterova napadača Coleen McLoughlin birajući tjednima između francuskih i talijanskih destinacija. Par obično ljetuje na Azurnoj obali, pa im je, tvrde Sunovi izvori, okruženje dobro poznato.
Tulum počinje desetog lipnja kada će specijalnim čarter letom 60 obitelji i nekoliko bliskih prijatelja, među kojima i većina nogometaša Manchester Uniteda sa zaručnicama, odletjeti na jug Francuske. Uzvanicima je Coleen poručila da si oslobode termine između desetoga i 14. lipnja. Ne zna se kojeg će se dana doista par vjenčati. To će biti iznenađenje čak i za uzvanike.
Osim Manchesterovih nogometaša među uzvanicima je i engleska boskačka zvijezda Ricky Hatton (30). Boksač je također iz Manchestera i Rooney ga obožava iako ovaj navija za Ćorlukin City.
Cijena cijelog projekta bit će, saznaje Sun, tri milijuna funti. Rooneyja (23) čak i neće koštati previše, obzirom da je buduća gospođa Rooney (22) prodala ekskluzivna prava fotografiranja jednom poznatom magazinu za 2,5 milijuna. Nešto od te svote Coleen je, međutim, namijenila u dobrotivorne svrhe.
Višednevnu svadbenu svečanost ovog lipnja omogućio je debakl engleske reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Inače bi Rooney trčkarao travnjacima po Austriji i Švicarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dadolino 26.03.2008.

    tenkre

  • vedran_zgb 26.03.2008.

    ta se sirotica jedino financijski osigurala a ostalo nek joj bog pomogne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare