To je to što me zanima!

'Vjerovali smo i kad smo gubili, previše smo ih respektirali...'

Novozelanđani su dugi niz godina igrači parova i sigurno da su jako dobri. Ne smijemo se opustiti, moramo zadržati razinu igre koju smo imali u ova tri meča, poručio je Ivan Dodig nakon ulaska u polufinale OI
Vidi originalni članak

Još nas mali korak dijeli od medalje. Ovo je bio jako, jako težak meč jer su oni u strašnoj formi. Imali smo pogrešaka u igri, ali to je očekivano zbog velikog respekta, rekao je Marin Čilić nakon što je s kumom Ivanom Dodigom izborio polufinale olimpijskog teniskog turnira u parovima.

DOMINACIJA U TOKIJU Hrvatska ima dva para među osam! Dodig i Čilić idu dalje: Školski kolega me savjetovao

Ne samo da su izgubili prvi set na turniru, već su gledali porazu u oči kada su Andy Murray i Joe Salisbury vodili set i 4-2. Tada je konačno proradila međugorska veza režiravši preokret u kojem se Britance više ništa nije ni pitalo.

- Vjerovali smo i kada smo gubili 0-1 u setovima i 2-4 u drugom, sve smo sami morali zaraditi jer nam Andy i Joe praktički ništa nisu dali. Da smo danas odigrali i mrvicu slabije, bili bismo poraženi.

Čilića i Dodiga još jedna pobjeda dijeli do medalje, ali prođu li Mektić i Pavić Japance McLachlana i Nishikorija, Hrvatska će definitivno imati barem broncu. Za finale će Čilić i Dodig na Novozelanđane Venusa i Daniella koji su iznenadili treće nositelje iz Kolumbije Cabala i Faraha.

- Novozelanđani su dugi niz godina igrači parova i sigurno da su jako dobri. Ne smijemo se opustiti, moramo zadržati razinu igre koju smo imali u ova tri meča, a nekako mislim da ćemo za finale morati biti još bolji - poručio je Dodig prije nego u srijedu opet zakorači na teren u mješovitom paru s Darijom Jurak protiv Rubljeva i Pavljučenkove.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • zelena mamba 28.07.2021.

    Ivan je ok ali Marin nas košta živaca ko nekad Gorsn . Finale je hrvatsko .

  • uka88888 28.07.2021.

    ovaj cilic uvijek samo slavi na tudim ledima.ajde u penziju vise!bosanac koji niti zivi u hrvatskoj.kunu poreza nasoj zemlji nije dao u zivotu

  • Eminem91 28.07.2021.

    Godfatheri

Komentiraj...
Vidi sve komentare