To je to što me zanima!

Vlade Divac je na snimanju filma 'ljubio' sliku Dražena

Tema filma je prijateljstvo Vlade Divca, Kukoča, Dina Rađe i Dražena Petrovića, te potom raskid njihovih veza zbog rata početkom 90. u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Snimamo film o prijateljstvu prekinutom ratom. Do jednog trenutka bili su bliski kao braća, a potom se raspala njihova država, ali i njihovo prijateljstvo, rekao je redatelj američki Michael Tolajian za Večernji list.
Filmska ekipa NBA Entertainment je u Zagrebu gdje snima film “Jednom braća”. Tema je prijateljstvo Divca, Kukoča, Rađe i Petrovića, te potom raskid njihovih veza zbog rata početkom 90-ih u Hrvatskoj.
- Ispričat ćemo priču o velikoj momčadi - rekao je redatelj.
Zbog potrebe snimanja filma jučer je u Zagrebu bio Vlade Divac koji je ljubio Draženovu sliku na Mirogoju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • siptarcina 01.02.2010.

    Nikad tu nije bilo prijateljstva , prije bih to nazvao snošljivost , a sada je definitivno mržnja . Bila je ljubav što je morala biti i trajala je od rata do rata , a tamo je pokazano pravo lice još u prvom , pa posebno u drugom , pa onda u ovom zadnjem , doduše najmanje ( nije dao svijet ) . Sada su te nove države etnički gotovo čiste ali je narod genetski modificiran da mrzi pa se mrzi unutar svog etnosa ( ubij purgera , ubij tovara , ... ) . Najpopularnija je ljubav srpsko-hrvatska , srpsko-muslimanska ali oni su se tukli pa je shvatljivo , ali šta je sa hrvatsko-slovenskom , šiptarsko-makedonskom , hrvatsko-muslimanskom ( doduše i oni su se tukli ) , crnogorsko-muslimansko-šiptarskom , ... ! PREKIDAJ s snimanjem tog govna od filma i uplatite te pare u dobrotvorne svrhe .

  • rodbina 01.02.2010.

    pa histrica da si malo gledala u prošlost i znala bi što je smutljivi mislio pod svojim komentarom.ja osobno,neznam baš jer nisam bio niti rođen,ali sam čuo,kao što sam čuo da je bio odličan košarkaš.to što je gazio/palio zastavu je čin u kojem je iskazana mržnja bez razloga.nije mi jasno kako ga neki mogu braniti pod izlikom kako je bio dobar košarkaš.kao da mu to daje razlog da to napravi.izlika je jedina to šti je bio premlad,što je slušao starije koji su mu sijali tu mržnju tada,ali ostaje da se sport i politika ne smiju mješati i to on nije trebao napraviti.

  • JAX 01.02.2010.

    jao vama kada ga samo pamtita po tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare