To je to što me zanima!

Vlado Šola: Zaista imamo više sreće nego pameti...

U zadnje smo dvije utakmice jako loši. Ne znam kako ćemo dalje ako ćemo tako igrati, rekao je trener golmana Vlado Šola nakon teške pobjede nad Austrijom
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Austriju, osvojila i treći bod u drugom krugu, ali ponovno je to loše izgledalo.
- Imamo više sreće nego pameti. U zadnje smo dvije utakmice jako loši, ne znam kako ćemo ovako dalje igrati. Moramo se ubrzati i poboljšati našu igru - rekao je trener golmana Vlado Šola.
Ponovno su 'kauboji' imali sve, vodstvo, dobru igru, ali bez drame nije moglo.
- Žao mi je što nerviramo gledatelje, ali eto. Poveli smo pet razlike, a oni nam napravili 5-0 u deset minuta. Šteta zbog tog pada koncentracije - rekao je Ivan Čupić nakon utakmice, a nadovezao se Buntić:
- Izgleda da ne možemo bez ovih dramatičnioh završnica, mi se trudimo sve prije riješiti, ali ne ide nam. Sad se nadamo što boljoj predstavi s Danskom i ulasku u poufinale. Kod Danaca nećemo imati toliko kredita. Najbitnije je da smo pobijedili danas - kazao je Buntić.
Nakon dana odmora, Hrvatska igra s Danskom u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sudacx 26.01.2010.

    nekad smo bili korak od drugih pa nas j... suci i sreca.. vrijeme da nam se sreca malo nasmijesi..

  • nixxx 26.01.2010.

    Ma mi smo ti, Šola, navikli na svašta! Uz vas, Janicu i Ivicu, od Ivaniševića do danas Ćilića, nogometaše, vaterpoliste, Blanku i sve ostale koje sam zaboravio, već smo si dobro istrenirali živce, pa se nemoj brinuti. Vi i dalje igrajte tako i pobjeđujte i to je to. Tko pita danas Grke kako su osvojili Europsko prvenstvo u nogometu? NItko. Ali svi znaju da su bili prvaci. Zato samo rokajteee!

  • Skaljarin 1950 26.01.2010.

    Taki su i Italijani u nogometu,pa su u sami vrh svjetskog fuzbala.AJMO NASI !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare