To je to što me zanima!

Vlaović, Živković i društvo za Petrovu i Klaićevu prošetali su modnom pistom s misicama...

HUMANITARNO-MODNA REVIJA Uz nogometaše, pjevače, glumce i manekenke, na pistu su stali i medicinski djelatnici: sestre, tehničari, liječnici, svi oni koji nam pomažu prebroditi ova čudna vremena...
Vidi originalni članak

Dobrota u traumatičnim vremenima pandemije korona virusa nije utihnula, a Hrvatska je još jednom pokazala koliko je snažna kada je najpotrebnije. Maske, rukavice i ostala medicinska oprema postala je svakodnevica i onih s medicinskom diplomom i onih bez nje, a to, toliko spominjano 'novo normalno' najviše osjete upravo medicinski radnici u bolnicama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Humanitarna modna revija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo za njih i zbog njih su Humane zvijezde Hrvatske, među kojima i bivši sportaši, uz suradnju s domaćim manekenkama i bivšim misicama, među kojima prvo Ivom Loparić Kontek i njenim City Modusom obukli svoja 'che che' izdanja i izašli na modnu pistu zagrebačkog West Gatea. 

NEPREŽALJEN Maldini: Tužan sam bez Bobana

Humanitarno-modna revija organizirana je u svrhu nesebične pomoći dječjim bolnicama u Klaićevoj i Klinici za porode u Petrovoj. 

Među sportašima se ističu naši bivši nogometaši Branko Strupar, Stjepan Jukić, Boris Živković i Darko Čordaš, a zbog poslovnih obaveza je spriječen bio i Miroslav Bičanić koji je uz Ivu Loparić Kontek jedan od glavnih organizatora ovoga hvale vrijednoga događaja.

POGLEDAJTE VIDEO 'Luđak' prevoditelju objasnio posao: 'Pa daj, govori glasnije!'

Žene su na reviji, između ostalih, predstavljali Ivana Delač, Hana Tabaković, Klaudija Bubalo, Tamara Roglić i mnoge druge, a uz sva poznata imena bila su i ona manje poznata javnosti, ali jako bitna za funkcioniranje normalnog života. Naime, na pistu su stali i predstavnici medicinske struke: sestre, tehničari, liječnici...

Uz njih se stali i popularni pjevač Leo Kazić te glumac Slaven Knezović.

- Lijepo je sudjelovati na ovakvom događaju. Neusporedivo s nogometnim terenom, ali jako zabavno i drago mi je da sam dio ovakve humanitarne priče - rekao nam je naš bivši nogometaš Stjepan Jukić. 

POGLEDAJTE VIDEO Strašan start prvakinje Europe: Zaletjela se koljenom u glavu, protivnica završila u bolnici...

Naravno, budnim okom su cijelu reviju pratili i uzvanici, koji su na svojim licima nosili zaštitne maske.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare