To je to što me zanima!

'Hoću li igrati? Izbornik nije odlučio. Česi mogu biti čudesni'

Nisam očekivao ništa, bio sam spreman na izbornikovu odluku počeo ja u prvih 11 ili ne. Izbornik još nije odredio pa ne znam počinjem li u 11, ali ja sam spreman, rekao je Vlašić
Vidi originalni članak

Hrvatska u petak igra s Česima, a novost bi u sastavu mogao biti Nikola Vlašić. Izbornik Dalić vjerojatno sprema nekoliko promjena kako bi riješio problem sterilnog napada koji Hrvatsku muči već neko vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO: Gol Schicka s centra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izbornik još nije odredio pa ne znam počinjem li u 11, ali ja sam spreman, u dobrom sam fizičkom stanju kao i cijela momčad - rekao je Nikola Vlašić.

PORUKA NEZADOVOLJNIMA Čarli: Ovo je momčadski sport. Tko nije spreman na to, može igrati tenis. I to ne u parovima!

- I Češka i Škotska su dobre i tvrde momčadi. Njihova je međusobna utakmica bila dobra i ne bismo trebali pričati tko je bolji od njih, trebamo se spremiti za Čehe pa za Škote i pobijediti obje utakmice da možemo računati na prolazak - rekao je Vlašić pa prokomentirao utakmicu sa Slovacima u Trnavi:

IDEMO PO POBJEDU Za Češku se sprema tajni plan: Od prve minute dva džokera?!

'Nisam očekivao biti starter'

- Svaka utakmica je za sebe i u toj utakmici su doslovno svi odigrali odlično i ušli puni elana u drugo poluvrijeme, kada smo zabili još tri gola. Ne znam je li to recept za Češku dvije godine kasnije. Na izborniku je da odluči kako i s kojim igračima protiv Čeha.

- Znamo svi da je Hrvatima stalo do reprezentacije i da to utječe na raspoloženje ljudi, mislim da smo jednako igrali, a da je bilo 0-0, bio bi drugačiji dojam. Uvijek kad izgubiš, sve je katastrofa. Nadam se da ćemo sad odigrati bolje naredne dvije utakmice - rekao je Vlašić.

DOBRE ŠANSE ZA PROLAZAK Druga nam je uvijek najbolja, a više od trećine momčadi prošlo je nakon poraza u prvom kolu

- Nisam očekivao ništa, bio sam spreman na izbornikovu odluku počeo ja u prvih 11 ili ne - rekao je Vlašić.

'Česi mogu imati čudesan dan'

- Jako je važno pobijediti Čehe jer je uvijek teško u zadnju utakmicu ulaziti s tolikim imperativom pobjede kao što bi to bilo da ovdje remiziramo. Oni imaju tri boda i pobjedu, ali isto mislim da će ići 100 posto i na pobjedu jer je to Europsko prvenstvo i želiš imati što više bodova i dokazati se u svakoj utakmici. Bit će to teško, mogu ja sad reći da ćemo dominirati, imati posjed i napadati, ali to ne ovisi samo o nama. Mogu oni imati čudesan dan i biti na svakoj lopti brži i jači - rekao je Vlašić pa prokomentirao navijače:

- Zbog korone je teško imati kontakt jer smo u 'mjehuriću' u hotelu, ali pratimo sve preko tih društvenih mreža i uvijek postoje neke igre pa se zbližavamo s njima. Nadam se da će u budućnosti sve ići u normalu.

Prokomentirao je i probleme s napadom:

ČOVJEK SE NE ŠALI Škotska legenda: Radije bih uzeo McGinna nego Modrića (!?)

- Mislim da imamo svi kvalitetu u napadu i da ćemo svi to pokazati. Možda bismo trebali biti malo opušteniji i da ne mislimo o nekom pritisku, ali znate kako je doći na prvu utakmicu na Wembley protiv domaćina. Mislim da ćemo sad pokazati da smo izrazito kvalitetni i napadački sposobni. Što se tiče Olića, ne znam dolazi li ili ne, čuli smo se jučer i poželio sam mu sreću.

Ćorluka je bio u Lokomotivu, a Vlašić je s CSKA protiv njegovog kluba u sedam utakmica imao tek jednu pobjedu. 

 

- Odlična je to momčad. Nisam puno zabijao, ali imao sam par asistencija, no one se ne pišu, haha - rekao je Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nohname 16.06.2021.

    Cim daju ovakve izjave bojim se da nista od pobjede. Nesto ne stima u nasoj momcadi,samo sto dalic i ekipa to ne zele otkriti.

  • 16.06.2021.

    U petak samo želim vidjeti izraze lica ovih velikih "navijača" što nam prognoziraju ispadanje. Dok se pobjeđuje svima su top, a čim je kriza rezultata nitko nije dobar ni za 3. HNL. Koliko ljudi mogu biti jadni, u biti takvi uopće nisu navijači. Jedno je kritika, ali toliko pljuvanje je degutantno. Uvijek uz naše i da pokažu kako ste u krivu, jer smo najjači kad je najteže. U boj!

  • Vietkong 16.06.2021.

    cesi ce vas izbacit s eura sto i treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare