To je to što me zanima!

Blanka: Ne osuđujem ljude ostalih seksualnih orijentacija

Nekim Blankinim sponzorima otišla su pisma autora koji ima blog, jer je dala podršku građanskoj inicijativi 'U ime obitelji' koja skuplja potpise za referendum
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić prije par dana je dala podršku građanskoj inicijativi 'U ime obitelji', koja želi da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca. Inicijativa skuplja potpise za referendum. 

- Obitelj je stup društva. I u svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom - rekla je između ostalog hrvatska atletičarka.

Zbog tih rečenica je nekim njezinim sponzorima otišla 'prijava' nepoznatog autora koji ima blog Ma da ne bi. Na njemu objašnjava zašto je poslao pisma sponzorima, odnosno 'obavio društveno odgovornu akciju ', kako je napisao. 

Adidas je najveći od sponzora i čeka se njihov odgovor s obzirom na to da promoviraju 0% tolerancije na sve oblike diskriminacije.

Blankina izjava

Blanka Vlašić odmah je reagirala putem svoje službene stranice:

Osoba sam koja ne dijeli ljude prema boji kože, socijalnom statusu, ne osuđuje one različitih sekusalnih orijentacija, vjera...  Ali za mene osobno je brak zajednica između muškarca i žene. Poštujem svačije mišljenje i  želim vjerovati da svi ljudi mogu živjeti u miru i razumijevanju jedni za druge.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • MirtaJurešić_1 23.05.2013.

    Blanka ovo, Blanka ono, a Blanka prikrivena dajkača :'''D Ili možda Blanko.

  • ivanfilip 22.05.2013.

    Kakvo je to pitanje voliš ili ne voliš gay osobe?! Pa ne volim ni sve bračne parove koji su slika savršeno uljuđenih obitelji! Kaj mene svi vole?! Kaj moramo nekoga voljeti jer je različit?! Meni smešno.! Nemam niš protiv istospolnih zajednica,ali brak podržavam u tradicionalnim okvirima.

  • LebronPetrovic 22.05.2013.

    Brak je simbioza štetnika i domaćina ! Rijetko kada su muž i žena 50:50 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare