To je to što me zanima!

Vlašić se opet ozlijedio! Manje je od mjesec dana do Eura...

Točno mjesec dana prije prve utakmice Hrvatske na Euru U21, Vlašić je zamijenjen, stradalo mu je, pišu Rusi, koljeno, a on je rekao: Ne znam još ništa, u nedjelju idem na pregled
Vidi originalni članak

Kad se 28. travnja u porazu od Krasnodara 2-0 Nikola Vlašić (21) ozlijedio, ruski su mediji nagađali da je možda i završio sezonu. I da zbog toga CSKA ima osjetno manje šanse izboriti Ligu prvaka.

Srećom, Niksi je tada objasnio da mu je stradao gležanj koji mu je ranije bio ozlijeđen, ali kako nije ništa puklo i da će se vratiti za derbi kod Zenita. Tu je utakmicu prošli vikend odradio 90 minuta (CSKA je izgubio 3-1), da bi se jučer opet ozlijedio!

CSKA je kod kuće pobijedio Ahmat iz Groznog 1-0, a Vlašić je zamijenjen u 62. minuti zbog ozljede.

Stradalo mu je, pišu Rusi, koljeno, a on je rekao:

- Ne znam još ništa, u nedjelju idem na pregled.

I dok će se rijetki nogometni fanovi u Hrvatskoj uznemiriti što nakon nepotpunog pretposljednjega kola CSKA zaostaje dva boda za mjestom koje vodi u Ligu prvaka, svaka takva vijest o Vlašiću zabrinjavajuća je u kontekstu Eura U21.

Smotra u Italiji i San Marinu počinje 16. lipnja, a točno mjesec dana prije prve naše utakmice (protiv Rumunjske) jedan od glavnih igrača opet se ozlijedio...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • purger2017 19.05.2019.

    Manje od mjesec dana do Eura? Pa kaj je danas svibanj 2020?

  • Veliki Meštar sviju hulja 19.05.2019.

    Sve su to fizikalci, malo je tu meastra nogometa

  • čoviksjuga 19.05.2019.

    Pa što je to sa koljenima naših mladih igrača ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare