To je to što me zanima!

Vlašićev konkurent je igračina koja uživa u najjačem 'dopingu'

OH, MEG... Evertonov wonderkid Dominic Calvert-Lewin (20) bori se za poziciju s našim Nikolom Vlašićem i trenutno je u prednosti. Zabio je dva gola u kupu nakon čega se vratio doma perfektnoj djevojci Meg
Vidi originalni članak

Dominic Calvert-Lewin (20) velika je nada engleskog nogometa i konkurencija našem Nikoli Vlašiću u Evertonu. Igraju na jednakim pozicijama, zaduženi su za nerede u protivničkim polovicama i trenutno je mladi Englez u stanovitoj prednosti.

Kao domaći igrač miljenik je navijača koji je svoj potencijal potvrdio na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na kojem se Engleska okitila zlatom. Tu je briljirao baš on.

Bio je jednako dobar i u srijedu navečer u utakmici Liga kupa protiv Sunderlanda. Everton je pobijedio 3-0 u utakmici u kojoj je Dominic zabio dva gola u 38. i 51. minuti i pritom 'vozao' igrače drugoligaša kako god je htio.

VIDEO

Teren je napustio u 66. uz veliki pljesak publike, baš kao i Niksi koji je igrao do 81. kada je umjesto njega ušao Aaron Lennon.

Inače, Dominic je odrastao u Sheffieldu i navijač je Sheffield Uniteda za kojeg je igrao na posudbi prije tri godine. Na glasu je kao tip koji cijeni elegantne i lijepe stvari, bavi se fotografijom pa otud i istančan ukus za lijepe golove... I žene.

A sad... Dosta nogometa! Njegova trenutna djevojka je engleski model Meg Lilley s kojom je u vezi devet mjeseci. Gotovo da dođe kao najjači mogući 'doping', motivacija i inspiracija. 

Calvert-Lewina osim po nogometnim kvalitetama cijene i po onim zavodničkim jer je Meg jedna od najatraktivnijih žena na Otoku.

Ne možemo se ne složiti...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Boki8 21.09.2017.

    Sto je stomak uvukla na ovoj slici na Maldivima. Cudni su mi ovi tipovi sto vodaju ovakve sponze ovo je samo za jednu stvar kad popijes i neuhvatis nista zovnes ovu ovakvu.

  • SDP-ov fan 21.09.2017.

    Extra izgleda.

  • Mercedes s klasa 21.09.2017.

    24sata novinarstvo - stavljanje instagram slika i to se navodi kao članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare