To je to što me zanima!

Vlasnik Dallasa je lud za Lukom Dončićem: Stigao u Sloveniju s Nowitzkim i donio mu ugovor

Mark Cuban je pripremio Luki Dončiću petogodišnji ugovor od 202 milijuna dolara, a kako ga je strah da mu netko ne otme ljubimca, cijeli posao preuzeo je na sebe. Došao je u Sloveniju i osobno mu donio ugovor
Vidi originalni članak

Iako su mu tek 22 godine, Luka Dončić danas je ponajbolji košarkaš na svijetu i jedna od popularnijih osoba na planeti. Genijalac, majstor, čudo od igrača, kako hoćete. S 18 godina osvojio je Euroligu i Europsko prvenstvo, a s 19 godina stigao u NBA ligu kao treći pick na Draftu. Govorili su mu kako je trom i pretežak za najjaču košarkašku ligu, pričali su kako je precijenjen igrač. A on im je odgovorio onako kako samo on zna.

Već nakon nekoliko mjeseci SAD ga je upoznao i shvatio o kakvom dijamantu je riječ. Sa samo 22 godine postao je ponajbolji košarkaš na svijetu, a njegov Dallas toliko je oduševljen njime pa mu je posvetio praznik. Ubuduće će se 6. srpnja u Dallasu obilježavati kao Dan Luke Dončića. Eto, toliko im znači.

Tamošnji stanovnici slovenskog košarkaša odavno svojataju, a nitko sretniji od njih kada su čuli da će potpisati novi ugovor. Bio je presretan i on jer će mu za pet godina pripasti čak 202 milijuna eura.

A vlasniku Marku Cubanu vrag ne da mira pa je cijeli posao preuzeo na sebe. Toliko je nestrpljiv i u strahu da bi mu netko mogao preoteti ponajboljeg košarkaša na svijetu pa je odlučio sam doputovati u Ljubljanu i osobno donijeti ugovor nevjerojatnom Slovencu.

Dončić se u ponedjeljak vratio iz Tokija gdje je s reprezentacijom osvojio četvrto mjesto, a osim Cubana, u glavni grad Slovenije doći će novi trener Jason Kidd, GM Nico Harisson te posebni savjetnik i ponajbolji europski košarkaš u povijesti Dirk Nowitzki.

Svu tu plejadu legendarnih košarkaša okupio je vlasnik Dallasa kako bi pridobio Dončića. A nakon odrađenog posla, Luka ih može počastiti slovenskim specijalitetima. Neće mu biti problem, bit će teži za 202 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Branimira G. 11.08.2021.

    Koliko malih duša komentira ovu temu...svaka čast Luki! Ali mislim da mu opet nisu doveli dovoljno pomoći ni za ovu sezonu. Osim ako Porzingis ne postane ono što je bio prije ozljeda, i ostane zdrav. Onda može bit nešto od Mavsa.

  • davor car 10.08.2021.

    Luka je sposoban za velike stvari.To je pokazao i to će i dokazati.

  • dizma nikodem 10.08.2021.

    Džaba ga plaća tolike tolare, Dončić je dosegnuo svoj maximum, od nove sezone počinje stagnacija i slabija igra, jer će se prepustiti slavi i hedonizmu, feštanju ,tulumarenju s malim knindžom

Komentiraj...
Vidi sve komentare