To je to što me zanima!

Vlatko Marković: Kako su igrali, dobro su i prošli

Ajax je igrao vrlo loše, ali zato je Dinamo nekako uspio biti još lošiji od Nizozemaca, o čemu svjedoči i izjava predsjednika HNS-a
Vidi originalni članak

Rinus Michels vjerojatno sad plače u grobu. Tako su opisali Ajaxovu igru nizozemski novinari. Pokojni Michels tvorac je “totalnog nogometa”, koji njegov Ajax nije prezentirao, baš kao ni Dinamo.
- Samo da su igrali malo hrabrije, bolje bi prošli - rekao je razočarani Milan Bandić nakon utakmice, a nedostatak hrabrosti primijetio je predsjednik HNS-a Vlatko Marković.
- Kako smo igrali, dobro smo i prošli. Ma predobro.
Trener Branko Ivanković bio je iznimno nervozan te je nekoliko puta ispravljao i prekidao engleskog prevoditelja.
- Glupa i početnička pogreška stajala nas je gola i bilo je teško očekivati da se nešto može popraviti - kaže Ivanković.
Njegov kolega Ten Cate sijao je od sreće, a nakon vodstva nije se “sakrio”, nego je u igru ubacio napadače Suareza i Luquea.
- Vidio sam da je Dinamova obrana spora, umorna i sklona pogreškama. Zato sam ih htio već u Maksimiru dokrajčiti, zabiti još jedan ili dva gola te sve riješiti. Ovako još ne mogu reći: 'Aleluja’.
Dinamovi igrači su bili pokunjeni i tužni, a gotovo svi odreda smatraju da je Ajax preiskusna momčad da ne bi iskoristila pogrešku koju im je Dinamo poklonio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • abatenoj 21.09.2007.

    Ne kužim zašto se javlja Vlatko Marković i komentira naše klubove i igrače.On je samo jedan neuki glupan kojem je krajnje vrijeme da se makne i ustupi mjesto nekom mlađem,pametnijem i sposobnijem od sebe (a to nije baš neki problem).Zašto je bosanac predsjednik HNS-a? Triba potirat Vlatka koji nas je osramotija sa kandidaturom za EP pa nam možda i nogomet krene naprid.

  • MojeDrugoJa 21.09.2007.

    Pa kaj je dobroga u komentaru staroga prdonje kojem je do naše lige stalo ko di do lige iz uzbekistana. Njemu je jedino važno da se može busati u prsa s repkom. I da dobiva dobru lovu. On ionak navija za dinamo samo zato jer je Franjo navijal za dinamo.

  • user_8881 21.09.2007.

    Jedina pametna izjava od staroga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare