To je to što me zanima!

Vlatko: Na zahtjeve za smjenu Bilića mogu se samo nasmijati

Ne može trenera koji godinama postiže rezultate jedan poraz destabilizirati. Ima čvrst ugovor i uvjereni smo da će nas on odvesti na EP, kaže Marković za Jutarnji
Vidi originalni članak

Vlatko Marković zajedno je s reprezentacijom iz Tbilisija produžio za Pariz. Predsjednik HNS-a je za Jutarnji list javno i jasno rekao kako poraz u Gruziji nije poljuljao poziciju Slavena Bilića.

- Ne može trenera koji godinama postiže rezultate, jedan poraz destabilizirati. Ima čvrst ugovor i uvjereni smo da će nas on odvesti na Europsko prvenstvo - rekao je Marković koji je uvjeren u visoku pobjedu nad Gruzijom u utakmici na domaćem terenu. 

- Poštujte Bilića i pišite o njemu kao o trenerskom geniju jer je njegov rezultat teško ponoviti, a na zahtjeve za njegovu smjenu mogu se samo nasmijati - poručio je Vlatko. 

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Sa Gruzijom u Splitu

Split je pozitivno odgovorio na upit HNS-a o domaćinstvu utakmice protiv Gruzije. Voljeli bi u paketu još jednu utakmicu, ali to nije uvjet. Dogradonačelnica Anđelka Visković poručila je neka odsad dogovori idu na relaciji Hajduk - HNS.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • SamoIno 29.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MatijaCerovec_1 29.03.2011.

    jedan poraz??? jel smo mi glupi il je ocito on glup,izgubili od engleske 5-1 i 4 -1! on vjeruje da ce nas odvest.Iskreno i ja bi nas odveo u ovakoj skupini..Jedan poraz? a koga smo mi to pobijedili?? 2 put s ukrajinom u proslom ciklusu iskali,predpporslom 2 put iksali ponovo sa rusijom.nijedna prosjecnu ekipu nismo dobili u skupini,sad se ponovo to ponovilo s grckom i jos gore cak i od gruzije!!!

  • micoo1 29.03.2011.

    gospodine markoviću koje to rezultate je bilić postigao?što se nismo plasirali na SP.koji je to jedan poraz?pa zar nismo izgubili dvije protiv englesk.koga smo to mi pobijedili u zadnje vrijeme?a da maltu i to 2:0.e moj gospodine markoviću izgleda da ste vi predsjednik nekog drugog saveza a ne nogometnog.,jer nekad ste kranjčara smijenili nakon jednog poraza od brazila (iako smo bili bolji)a sad će se mijenjat valjda kad se opet ne plasiramo na prevenstvo ili možda ni tada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare