To je to što me zanima!

VN Italije: Vettel 10. put starta prvi, ispred oba McLarena

Sebastian Vettel osigurao je opet prvu startnu poziciju na VN Italije u Monzi. Iza njega su se zaredali Hamilton i Button u McLarenu te Webber u drugom Red Bullu
Vidi originalni članak

Reb Bullov njemački pilot SebastianVettel s prvog će mjesta startati u 13. utrku sezone Svjetskog prvenstva u Formuli 1, Veliku nagradu Italije u Monzi.

Aktualni svjetski prvak Vettel ostvario je svoj deseti ovosezonski pole-position pobjedom u kvalifikacijama za Veliku nagradu Italije koja će se u nedjelju voziti na trkalištu Monze. Nijemac je najbrži krug odvezao u vremenu jedne minute 22.275 sekunde, što je bilo za gotovo pola sekunde bolje vrijeme od Britanca Lewisa Hamiltona koji će sutra (nedjelja) startati s druge pozicije.

Treće vrijeme kvalifikacija ostvario je drugi britanski pilot iz McLarena Jenson Button koji je za Vettelom zaostao 502 tisućinke, dok je četvrti bio Španjolac u Ferrariju Fernando Alonso. Drugi u ukupnom poretku, Australac Mark Webber iz Red Bulla, razočarao je svoje mehaničare osvojenim "tek" petim mjestom sa gotovo sedam tisućinki slabijim vremenom od momčadskog kolege Vettela.


 

VN Italije, rezultati službenog kvalifikacijskog treninga:

1. Sebastian Vettel (Njem / Red Bull) 1:22.275

2. Lewis Hamilton (VB / McLaren) +0.450

3. Jenson Button (VB / McLaren) +0.502

4. Fernando Alonso (Špa / Ferrari) +0.566

5. Mark Webber (Aus / Red Bull) +0.697

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ice_man 12.09.2011.

    Vettel WELTMEISTER!

  • jajcanin 10.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • arsenalist 10.09.2011.

    mračno doba formule1,danas bolidi sami voze,a skill je pojam koji se može jedino pronaći u rječniku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare