To je to što me zanima!

Vodio je Leicester do čudesnog naslova, danas ga nitko ne želi

Danny Drinkwater, iako i dalje dobro poznato ime engleskog nogometa, ne može pronaći klub. Naišao je na nekoliko odbijenica, ali otočki mediji pišu da bi ga ipak mogla 'spasiti' Aston Villa, kojoj hitno treba pojačanje
Vidi originalni članak

Te čudesne sezone kada je Leicester s momčadi od 27 milijuna eura uzeo naslov prvaka, Claudio Ranieri konačno je ostvario krunu karijere.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zadovoljno je uz osmijeh trljao ruke jer uzeti naslov prvaka Premier lige u konkurenciji najvećih engleskih momčadi ravno je uspjehu, primjerice, grčkog osvajanja Europskog prvenstva. Ako ne i veće, nogometna sezona je dugačka i pored Liverpoola, Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Chelseaja ili Arsenala uzeti naslov prvaka s 'lisicama' je zaista nevjerojatno postignuće.

Uz Jamieja Vardyja, Riyada Mahreza ili N'Gola Kantea jedan od ključnih igrača cijelu sezonu bio je Danny Drinkwater. Veznjak koji je nakon osvojene Premier lige ostvario transfer u Chelsea što je, ispast će, bio korak unazad.

Nikako nije mogao pronaći svoje mjesto u momčadi iako ga je bilo i dovoljno. Chelsea se posljednjih sezona, posebice nakon posljednjeg naslova 2014/15., mučio s formom i Drinkwater se mogao iskazati te izboriti veću minutažu.

Ipak, to se nije dogodilo već je sreću potražio u Burnleyju gdje je otišao na posudbu. Šest mjeseci prije isteka ugovora, klub s Turf Moora 'uručio mu je papire'. Ove sezone odigrao je samo 59 minuta i još 90 u Liga kupu nakon što je trećeligaš Sunderland eliminirao njegov Burnley.

Sve je to uslijedilo nakon što je doživio dramu u jednom noćnom klubu u Manchesteru gdje ga je istukla skupina od šest mladića. Tada je teško nastradao, ozlijedio je zglob zbog čega je morao na višemjesečnu pauzu.

Danas, iako i dalje dobro poznato ime engleskog nogometa, ne može pronaći klub. Naišao je na nekoliko odbijenica, ali otočki mediji pišu da bi ga ipak mogla 'spasiti' Aston Villa, kojoj hitno treba pojačanje budući da je ostala bez dva bitna igrača Wesleyja i Jacka Grealisha, pišu Englezi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sena2 04.01.2020.

    Chelsea je majstor za shebati igraca

  • mudrac bez pameti 04.01.2020.

    Možda bi i naša da smanji zahtjeve za plaću

  • Kreško71 04.01.2020.

    Tu je Hajduk za to

Komentiraj...
Vidi sve komentare