Obavijesti

Sport

Komentari 18

Vodio je Leicester do čudesnog naslova, danas ga nitko ne želi

Vodio je Leicester do čudesnog naslova, danas ga nitko ne želi
1

Danny Drinkwater, iako i dalje dobro poznato ime engleskog nogometa, ne može pronaći klub. Naišao je na nekoliko odbijenica, ali otočki mediji pišu da bi ga ipak mogla 'spasiti' Aston Villa, kojoj hitno treba pojačanje

VIDEO

Te čudesne sezone kada je Leicester s momčadi od 27 milijuna eura uzeo naslov prvaka, Claudio Ranieri konačno je ostvario krunu karijere.

Pokretanje videa...

01:20

Zadovoljno je uz osmijeh trljao ruke jer uzeti naslov prvaka Premier lige u konkurenciji najvećih engleskih momčadi ravno je uspjehu, primjerice, grčkog osvajanja Europskog prvenstva. Ako ne i veće, nogometna sezona je dugačka i pored Liverpoola, Manchester Cityja, Manchester Uniteda, Chelseaja ili Arsenala uzeti naslov prvaka s 'lisicama' je zaista nevjerojatno postignuće.

Uz Jamieja Vardyja, Riyada Mahreza ili N'Gola Kantea jedan od ključnih igrača cijelu sezonu bio je Danny Drinkwater. Veznjak koji je nakon osvojene Premier lige ostvario transfer u Chelsea što je, ispast će, bio korak unazad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Carabao Cup Second Round - Burnley v Sunderland

Nikako nije mogao pronaći svoje mjesto u momčadi iako ga je bilo i dovoljno. Chelsea se posljednjih sezona, posebice nakon posljednjeg naslova 2014/15., mučio s formom i Drinkwater se mogao iskazati te izboriti veću minutažu.

Ipak, to se nije dogodilo već je sreću potražio u Burnleyju gdje je otišao na posudbu. Šest mjeseci prije isteka ugovora, klub s Turf Moora 'uručio mu je papire'. Ove sezone odigrao je samo 59 minuta i još 90 u Liga kupu nakon što je trećeligaš Sunderland eliminirao njegov Burnley.

Sve je to uslijedilo nakon što je doživio dramu u jednom noćnom klubu u Manchesteru gdje ga je istukla skupina od šest mladića. Tada je teško nastradao, ozlijedio je zglob zbog čega je morao na višemjesečnu pauzu.

Danas, iako i dalje dobro poznato ime engleskog nogometa, ne može pronaći klub. Naišao je na nekoliko odbijenica, ali otočki mediji pišu da bi ga ipak mogla 'spasiti' Aston Villa, kojoj hitno treba pojačanje budući da je ostala bez dva bitna igrača Wesleyja i Jacka Grealisha, pišu Englezi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi