To je to što me zanima!

Vole krastavce: Ivan Rakitić u borbi protiv Escherichije coli

Sevilla će natpisom na dresovima 'Volim krastavce' pružiti potporu španjolskim proizvođačima krastavaca. Natpis će nositi tijekom svih pripremnih utakmica
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić i njegova Sevilla tijekom pripremnih utakmica za sljedeću sezonu natpisom na rukavima 'Volim krastavce' će pružiti potporu španjolskim proizvođačima krastavaca kojima su prije nekoliko tjedana veliku štetu nanijele lažne optužbe iz Njemačke.

U Sevilli su stoga odlučili pomoći natpisom na rukavima i slikom krastavca. Pojavom smrtonosnog virusa Escherichije coli čak je 50 ljudi preminulo, a njemačke su vlasti ishitreno ustvrdile da virus nose krastavci iz Španjolske što se na kraju pokazalo netočnim. Unatoč isprici i istrazi koja je pokazala da nisu krivi španjolski krastavci, poljoprivrednici su zabilježili milijunske gubitke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Chizmufija 14.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BoPdOp 14.07.2011.

    prepao sam se da on nema tu bakteriju !! ufff

  • user_49429 14.07.2011.

    po naslovu pomislih da rakitic ima tu bakteriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare