To je to što me zanima!

'Volio bih ostati u Hajduku što duže, san mi je osvojiti naslov'

Jedna od najvećih nada hrvatskog nogometa, 17-godišnji Hajdukov veznjak Andrija Balić, u intervjuu za portal Goal otkrio je svoja razmišljanja i želje za budućnost...
Vidi originalni članak

Najmlađi strijelac u povijesti "vječnog derbija". Takvu titulu od 14. ožujka nosi Andrija Balić, Hajdukova tinejdežerska senzacija koja ne prestaje primati pohvale medija i renomiranih stručnjaka zbog svojih igara u dresu "bilih" u posljednje vrijeme.

- Napravio sam dobre pripreme, u dobroj sam formi. Rekao sam prije mjesec dana da će s minutažom moje igre doći. Igra me vodi, imam osjećaj gdje će lopta doći. Volio bih zabiti još pet golova do kraja sezone, ali vidjet ćemo - kazao je Andrija Balić u intervjuu za Goal. 

Još se lani za 17-godišnjaka zanimao Tottenham, interes se navodno i obnovio, a u priču se navodno upleo i Real Madrid. Andriju ne brinu previše takvi napisi, njegovo je da igra...

- Sretan sam novim ugovorom, drago mi je što Hajduk vjeruje u mene. Volio bih ostati što duže da stasam kao igrač, a poslije ćemo vidjeti - rekao je Balić.

Ovog ožujka zabio je tri prvenstvena gola, redom Zadru (2-2), Osijeku (1-0) te Dinamu (1-1), a dodao je i dva Vinogradaru u Kupu (3-0). "Bili" će u polufinalu toga natjecanja na gradskog rivala Split, a Andrija tu vidi i šansu za spas sezone.

- Sigurno nam je Europa cilj, no prvi cilj je osvojiti Kup. Svi smo okrenuti tom Kupu, želimo ga osvojiti. San mi je osvojiti naslov s Hajdukom, to je san svakog Dalmatinca koji igra nogomet - poručio je mladi hrvatski reprezentativac kojemu je nogometni uzor Andrés Iniesta.

Pročitajte u cijelosti intervju koji je Andrija Balić ekskluzivno dao za portal Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • DomagojMaranić 24.03.2015.

    sanjaj...mirovina.....

  • dario1983 24.03.2015.

    jedino ti je taj san u hajduku i ostao

  • luka1905 24.03.2015.

    postujem Hajduk kao klub,ali Balicu cin dode ponuda idi ca,zaradi negdi za zivot,a ako toliko vilis Hajduk onda se vrati samo karijeru zavrsit kad budes 30 !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare