To je to što me zanima!

Voljeli ga ili ne, C. Ronaldo je 'profić': Trenira 7 sati dnevno!

Portugalac trenira sedam sati dnevno kako bi bio spreman za veliku utakmicu Lige prvaka protiv Tottenhama. Treninzi s osobnim trenerom donijeli su veliki napredak
Vidi originalni članak

Za osam dana, u utorak 5. travnja, Real Madrid na Santiago Bernabeu dočekuje Tottenham. Prva utakmica četvrtfinala, faza Lige prvaka koju Real dugo nije dosegnuo. Upravo zato svi igrači silno su motivirani da zaigraju, a čini se kako je najviše stalo Cristianu Ronaldu. 

Voljeli ga ili ne, mora se priznati kako će mnogo toga ovisiti o Portugalcu, a ako zaigra onda je španjolska momčad ogroman favorit. Cristiano je još jednom dokazao da je pravi profesionalac. Naime, trenira čak sedam sati dnevno kako bi bio spreman za povijesnu utakmicu. Protiv Atletica je u gradskom derbiju ozlijedio zadnju ložu, a zbog toga je morao i propustiti utakmice reprezentacije. 

Treninzi s osobnim trenerom i uz veliku volju donijeli su ogroman napredak pa prve prognoze o duljem oporavku više ne stoje. Portugalac je i prije bio na glasu kao veliki 'profić' koji je često ostajao nakon svih na treningu i dodatno vježbao, a trenere je na treningu uvijek čekao prvi.

Travanj je ključan za 'kraljevski klub', čeka ih finale Kupa kralja, a uz LP i 'jurnjava' za Barceloninih pet bodova viška u Primeri.

Uz toliko 'nabrijanog' Ronalda, sve je moguće.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Nino7 31.03.2011.

    aj ne seri...ljubomoran si...!!! ne volim ni njega ni messija al ne seri jbt...

  • 29.03.2011.

    ne volim ga, ali svaka čast. talent imaju rijetki, ali trudom se postaje najbolji

  • fcarsenal 29.03.2011.

    olympus svaki dan igram nogomet više od 1 sat....

Komentiraj...
Vidi sve komentare