To je to što me zanima!

Vozač ZET-ova autobusa prebrz za 'modru' obranu

E, da sam 10 godina mlađi, rekao je 37-godišnji Ivica Pozaić, napadač Gaja i vozač ZET-ova autobusa, koji je zabio gol Dinamu u Kupu
Vidi originalni članak

Gotovo 5000 ljudi gledalo je šesnaestinu finala Hrvatskog kupa između petoligaša Gaja iz Mača i Dinama. Početkom drugog dijela napadač Gaja Ivica Pozaić je zabio, a “stadion” eksplodirao.
- Rekli su mi dečki: 'Sad možeš kopačke objesiti o klin. Zabil si Dinamu’ - prepričao je Pozaić situaciju kod gola. Ivica radi u ZET-u, vozi autobus, a trenira triput u tjednu. Uz pretpostavku da “uhvati” vremena.
- Vozim liniju 119, Podsused - Črnomerec - Podsused, u subotu 116, Podsused - Ljubljanica. Tako, radim svaki dan do pola šest, šest. A kako je trening u 19 sati, nerijetko ne stignem - priča simpatični Ivica. Nakon utakmice nije zamijenio dres ni s jednim Dinamovim igračem.
- Nisam tražio, a iskreno sumnjam da bi mi dali. Uostalom, ja sam hajdukovac i nije mi potreban Dinamov dres - kroz smijeh kaže Ivica. Osim gola, Ivica je i u prvom poluvremenu imao sjajnu priliku, no Kelava je obranio. Sa 37 godina na leđima odlično se nosio sa stoperima Carlosom i Bišćanom.
- E da sam deset godina mlađi... Bilo bi svašta. No Dinamo je igrao s pedeset posto svojih mogućnosti. A najbolji im je Zagorac Mikić. On nas je sam pobijedil - zaključio je Ivica, najpoznatiji čovjek Hrvatskog zagorja, jutro nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sedmaoddevet 09.10.2008.

    ..naravno nisam ni sumljala ..da bi to naš zeko..propustio napraviti..svaka mu čast..to što su izgubili ne baca sijenu na nihove igrače...ipak je dinamo prvoligaš...a oni..daleko..hehehe neko bi rekao da dinamovcci nisu igrali kako su trebali da su puštali i tako...e nažalost..dinamo tako igra.....a o prilikama ..koje su imali..vidjelo se..koga se plača da igra za dinamo.. zec..još jedaputa svaka čast...koji balaban ..koji.ovaj..ti si najbolji u maču...

  • amex 09.10.2008.

    Ej buffon_boy pa ne blatimo mi ime Dinamo nego ove idiote koji igraju u Dinamu. Gledal sam tekmu i dinamovci su igrali stvarno sa pola snage, ALI takve \"veličine\" i \"igračine\" poput Šokote treba isterati iz države, ne samo iz dinama!

  • Goodman 09.10.2008.

    Zna covjek za koga treba navijat. Cestitke za gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare