To je to što me zanima!

Vraća se kontrolirani nogomet: Kruno Jurčić preuzeo Al-Nasr

Nakon godine dana u Baniyasu te pola godine bez angažmana, Kruno Jurčić (49) pronašao je novi klub i to u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Vodio je Al-Nassr iz Saudijske Arabije, a sad vodi Al-Nasr iz Dubaija
Vidi originalni članak

Nakon što je prošle godine završio šesti u prvenstvu Saudijske Arabije sa Baniyasom, Krunoslav Jurčić (49) otišao je iz kluba, a sad je pronašao novi angažman. Vraća se u UAE gdje će preuzeti Al-Nasr, klub koji je prije vodio današnji trener NK Varaždina Luka Bonačić (64).

Nakon što je Al Nasr loše startao u prvenstvu s tri uzastopna poraza u četiri kola, dotadašnji trener Caio Zanardi (46) dobio je otkaz. Nakon što su u prošlosti klub vodili velikani poput Cesarea Prandellija i Waltera Zenge, sad će ih preuzeti poznato trenersko ime iz Hrvatske.

U tom je klubu već nekoliko Hrvata - Ugo Klingor je tehnički direktor mlađih uzrasta, U-19 momčad vodi Ivan Senzen, U-16 Marijan Čaić, a s Krunoslavom Jurčićem je došao i njegov stožer Zvonko Komes, Josip Omrčen-Čeko i Luka Bašić. Debitirat će u subotu protiv Al Wahde.

Jurčić je dosad u karijeri vodio Pulu staro Češko, Slaven Belupo, Dinamo, Lokomotivu, Marinor, Adanaspor, B reprezentaciju Saudijske Arabije, Al-Nassr i Baniyas.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • surivlaj 17.10.2019.

    Evo ga.on nam treba.doktor za igru di se trče za okruglim napuhanim predmetom

  • danko1471991 17.10.2019.

    Njegovo nogometno znanje zasluzuje veci klub(vrlo sam ozbiljan), on je neshvaćeni nogometni stručnjak...

  • GLAS-RAZUMA58 17.10.2019.

    Baniyas je klub iz Abu Dhabia, UAE. Al Nasr je takodjer klub iz UAE, ali iz Dubaia

Komentiraj...
Vidi sve komentare