Obavijesti

Sport

Komentari 23

Vraća se kontrolirani nogomet: Kruno Jurčić preuzeo Al-Nasr

Vraća se kontrolirani nogomet: Kruno Jurčić preuzeo Al-Nasr
1

Nakon godine dana u Baniyasu te pola godine bez angažmana, Kruno Jurčić (49) pronašao je novi klub i to u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Vodio je Al-Nassr iz Saudijske Arabije, a sad vodi Al-Nasr iz Dubaija

VIDEO

Nakon što je prošle godine završio šesti u prvenstvu Saudijske Arabije sa Baniyasom, Krunoslav Jurčić (49) otišao je iz kluba, a sad je pronašao novi angažman. Vraća se u UAE gdje će preuzeti Al-Nasr, klub koji je prije vodio današnji trener NK Varaždina Luka Bonačić (64).

Nakon što je Al Nasr loše startao u prvenstvu s tri uzastopna poraza u četiri kola, dotadašnji trener Caio Zanardi (46) dobio je otkaz. Nakon što su u prošlosti klub vodili velikani poput Cesarea Prandellija i Waltera Zenge, sad će ih preuzeti poznato trenersko ime iz Hrvatske.

U tom je klubu već nekoliko Hrvata - Ugo Klingor je tehnički direktor mlađih uzrasta, U-19 momčad vodi Ivan Senzen, U-16 Marijan Čaić, a s Krunoslavom Jurčićem je došao i njegov stožer Zvonko Komes, Josip Omrčen-Čeko i Luka Bašić. Debitirat će u subotu protiv Al Wahde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sanjin Strukić/PIXSELL

Jurčić je dosad u karijeri vodio Pulu staro Češko, Slaven Belupo, Dinamo, Lokomotivu, Marinor, Adanaspor, B reprezentaciju Saudijske Arabije, Al-Nassr i Baniyas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...