To je to što me zanima!

Vraća se nakon ranjavanja: Cabanas ponovo na travnjaku

Salvador Cabanas u srijedu se prvi put vraća na travnjak nakon teškog ranjavanja. Paragvajski nogometaš se oporavio nakon godinu i pol i ranjavanja metkom u glavu
Vidi originalni članak

Veliki dan dočekao je paragvajski nogometaš Salvador Cabañas. Godinu i pol dana nakon zamalo fatalnog ranjavanja metkom u glavu 31-godišnji će napadač ponovno zaigrati nogomet...

Nastupit će robusni Paragvajac na revijalnoj utakmici organiziranoj u njegovu čast i korist, koju će na legendarnome Stadionu Azteca u Ciudad de Mexicu sutra (srijeda) odigrati njegov bivši klub America i paragvajska reprezentacija.

Cabañasov je otac, koji nogometaša prati na putu, potvrdio novinarima da će njegov sin odigrati desetak minuta za svaku momčad.

- Nikad nisam pomišljao da više neću igrati nogomet. Želim još zabiti mnogo golova i donijeti navijačima mnogo radosti – rekao je Cabañas dodavši:

- Još sam uvijek u fazi oporavka. S obzirom na to, osjećam se vrlo dobro.

U glavu je nesretnog nogometaša 25. siječnja prošle godine upucao zasad još uvijek nepoznati muškarac nakon svađe u zahodu jednoga noćnog bara u glavnome meksičkom gradu.

Zbog teške i po život opasne ozljede glave Cabañas, tada inače ponajbolji paragvajski nogometaš, ostao je bez prilike za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kao i bez izglednoga europskog angažmana.

Štoviše, njegov mu je klub raskinuo ugovor uskrativši mu čak i novac za potrebe liječenja. Zato su sada Meksikanci odlučili organizirati utakmicu od koje će čitava zarada pripasti igraču.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 10.08.2011.

    ali ne znači da će se uistinu vratiti...mislim velik je uspjeh i što se oporavio nakon metka u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare