To je to što me zanima!

Vraća se Tiger: Na terenu je pravi, a privatan život...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki golfer Tiger Woods vraća se na terene nakon petomjesečnog izbivanja. Woods se povukao nakon skandala s brojnim ljubavnicama
Vidi originalni članak

Iz dana u dan javljaju mu se ljubavnice, mediji ga neprestano blate, a suprugu Ellin nedavno je tješio obiteljski prijatelj Rogero Federer. Iako mu se privatni život raspada, Tiger Woods danas se na turniru u Augusti vraća na golf-terene. Nije igrao pet mjeseci, ali 34-godišnji Amerikanac na treninzima je djelovao fantastično. Pogađao je sve, bio nasmijan i čak je razgovarao s navijačima. Na konferenciji za novinare učinio je nešto što nije već mjesecima, odgovarao na pitanja. Neka su bila škakljiva, no Tiger je na svako odgovorio potpuno ozbiljno, a nakon razgovora otišao je još malo trenirati.
- Nije izgledao kao netko tko se vratio nakon pauze nego kao igrač koji je došao opet nešto osvojiti. A konkurencija tad nema šanse - rekao je legendardni golfer Jack Nicklaus.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • odbojkašica4ever 07.04.2010.

    E ajde pustite čovjeka na miru što se tiče privatnog života....UŽASNI STE! NAPADATE ČOVJEKA, TO JE NJEGOV ŽIVOT

  • KIMM 07.04.2010.

    Ako mu je žena oprostila i ako je i dalje dobar sportaš kaj se ima ispričavati sad sljedećih godinu dana,niti prvi niti zadnji sportaš koji servisira sa strane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare