To je to što me zanima!

Vraća se u staro jato? Inter je 'zagrizao' za Matea Kovačića!

Inter ponovno kupuje Kovačića, piše poznati talijanski sportski dnevnik Corriere dello Sport i navodi kako je klupski sportski direktor Piero Ausilio kontaktirao Real Madrid oko Mateova povratka
Vidi originalni članak

Velika želja Intera za predstojeću sezonu, u slučaju plasmana u Ligu prvaka, hrvatski je nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (23) koji je u sadašnji klub Real Madrid stigao baš iz Milana, piše talijanski list Corriere dello Sport u broju od petka.

Sportski direktor "nerazzurra" Piero Ausilio navodno je uspostavio kontakt s Realom po pitanju Kovačića koji u Realu ima malu minutažu i na kraju sezone mogao bi se odlučiti za promjenu klub.

Inter bi ga dočekao otvorenih ruku jer je Kovačić igrač s više od 100 nastupa u dresu Reala, od kojih je 20 u Ligi prvaka, a transfer bi se trebao dogoditi nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kovačića je predsjednik kluba Erick Thohir u ljeto 2015. prodao "kraljevskom" klubu za 35 milijuna eura, a Mateo je tada potpisao šestogodišnji ugovor do ljeta 2021. godine. Talijanski list nagađa kako bi Inter mogao kupiti Hrvata za sličnu cijenu.

Osim hrvatskog veznjaka, klub druge dvojice članova "vatrenih" Ivana Perišića i Marcela Brozovića na popisu želja ima i Williama Carvalha (26), veznjaka Sportinga, te Simonea Verdea (25), napadača Bologne.

Pet kola prije kraja sezone u Serie A Inter drži peto mjesto sa 63 boda, bod manje od Rome i Lazija i devet više od Milana. Prva četiri kluba, prema novoj Uefinoj raspodjeli mjesta, izborit će izravan plasman u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • chicano 20.04.2018.

    samo ne u taj pusionicarki klub

  • dads 20.04.2018.

    Ma neće ga united pustiti...

  • Katalonski lopovi 20.04.2018.

    Vrijeme je da se Real otarasi ove prevare,vjeciti talent i propuh u glavi,Boban Kovacevic!

Komentiraj...
Vidi sve komentare