To je to što me zanima!

'Vraćam se među rezerve, ali sigurno ću dobiti još prilike...'

Mladi hrvatski nogometaš Robert Murić u intervjuu za Goal otkrio je kako je imao malu tremu pri debiju za Ajax kojega je začinio asistencijom samo tri minute nakon ulaska u igru. Nada se novim prilikama
Vidi originalni članak

Ovaj ću nastup pamtiti cijeli život, konačno sam dočekao šansu za igranjem u prvoj momčadi Ajaxa i odmah je iskoristio. Pri ulasku na teren pljeskalo mi je 40.000 gledatelja. Bilo je malo treme, ali čim sam ušao ona je nestala, rekao je Robert Murić.

Mladi hrvatski veznjak asistirao je u pobjedi Ajaxa nad Excelsiorom za konačnih 3-0 samo tri minute nakon što je debitirao.

- Sada sam opet u kadru druge momčadi, ali vjerujem kako ću uskoro dobiti još prilike među seniorima. Navikao sam se na život u Amsterdamu, naučio jezik i sada je sve puno bolje - rekao je Murić za Goal.

Kako je Robert Murić doživio asistenciju, što kažu njegovi suigrači te kako prognozira rasplet oko borbe za naslov prvaka u Nizozemskoj provjerite na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Phobos1985 23.02.2016.

    Dečko je sa obje noge na zemlji. svaka čast.....samo uživaj u igri....utakmice će doći same po sebi....

  • mestar 23.02.2016.

    Razumljivo, netko manje netko vise, ali svi imaju tremu, samo iskljuci citavi stadion i uzivaj isto kao da si na zagorskim livadama, vjeruj u sebe i u svoje znanje ti to imas i mozes bit najbolji samo ako sebe uvjeris da jesi najbolji. Nemoj se bojat, sreca prati hrabre. S malo srece mozes daleko dogurat s tvojim talentom.

  • Sir Alan B'Stard 22.02.2016.

    bravo, dečko, ali nemoj se slučajno nadati kakvom pozivu u reprezentaciju dok se ne raščisti hns-ova jazbina, jer ipak si zeznuo glavnog bossa. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare