To je to što me zanima!

Vraćamo te u formu! Ne zato da igraš, nego da te prodamo

Mourinho želi Schweinsteigera vratiti u formu kako bi ga prodao u siječnju u zimskom prijelaznom roku. Zvuči okrutno kada se u obzir uzme da je to jedan od najvećih igrača Njemačke zadnjih 10 godina
Vidi originalni članak

Kao što je zla vještica hranila Ivicu iz dječje bajke "Ivica i Marica" kako bi ga mogla pojesti, tako i Manchester United 'hrani' svojeg Ivicu. Figurativno, naravno. No situacija je prilično slična.

Premda ga je menadžer Jose Mourinho udaljio iz prve momčadi i premda je zadnjih nekoliko tjedana trenirao odvojeno i u solo aranžmanu, njemački internacionalac Bastian Schweinsteiger  u ponedjeljak je viđen u okruženju prve momčadi. Engleski mediji pišu da je natrag dobio čak i svoj ormarić u svlačionici.

- Jako mi je drago vidjeti ga ponovo u prvoj momčadi - rekao je Luke Shaw pa nastavio:

- On ima veliki utjecaj na sve nas u svlačionici i, očigledno, na travnjaku. Pogotovo kada se radi o mladim igračima kao što sam ja. Daje nam poticaja, ima puno iskustva i donosi nam kvalitetu.

Vrati u formu pa - prodaj

No sve se to događa ne zato jer je Basti zadobio povjerenje karizmatičnog Portugalca, nego zato što Mourinho želi Schweinsteigera vratiti u formu kako bi ga prodao u siječnju u zimskom prijelaznom roku. Zvuči okrutno kada se u obzir uzme da je to jedan od najvećih igrača Njemačke zadnjih 10 godina.

Potencijalna sljedeća destinacija je MLS, a interes je već pokazao Dallas koji bi ga rado vidio u svojim redovima. United neće imati ništa protiv. Schweini u Manchesteru prima tjednu plaću od 130 tisuća funti. Puno za igrača koji ne igra.

Mourinhu i do dvije utakmice kazne

U međuvremenu, Jose Mourinho je dobio suspenziju nakon što je na utakmici s Burnleyjem protestirao sucu Marku Clattenburgu zbog nedosuđenog penala Jona Flanagana na Matteu Darmianu.

Mourinhu prijeti kazna od dvije utakmice suspenzije ako se ustanovi da je na bilo koji način vrijeđao trenutno najboljeg engleskog suca.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Rockon 01.11.2016.

    stvarno je tužno gledat kako se Manchester srozava zadnjih par godina sve više i više. Sve ono šta je SAF gradija priko 20 godina, urušilo se u kratkome vrimenu. Izgubljena uprava, egomanijaci Mou i Ibrahimović i "zvijezda" Pogba vjerojatno najbolje opisuju ovaj promašaj od sezone za United, koji se nažalost pritvorija u Man City - dovedi šta više igrača i plati da dovedeš, pa šta bude kasnije. Ni Moyes ni LVG po meni nisu ovako loši bili. Moyes je čak bija i solidan obzirom na roster kakav je ima. LVG je ima svojih mušica i neke stvari nije kužija, ali je opet mlade igrače dovea na scenu. Mou-u će vjerojatno tribat još milijarda eura za parkirat autobus i napast 4.misto u prvenstvu. Da ne govorimo o jednome Ibrahimoviću koji je u kontinuitetu jedan od najlošijih igrača već 2 miseca, ali redovito igra u prvih 11 i triba mu najmanje 5-6 stopostotnih šansi da bi da gol. Isti taj Ibrahimović se ku*čija da on ne igra utakmice četvrtkon. Naravno, navijačima je on heroj, dok je jedna legenda kluba Rooney izvriđan na dnevnoj bazi i za svaki pogrešan korak koji napravi i glavni je krivac za sve loše u klubu.

  • torcida19Th50 01.11.2016.

    Mou šupak od čovika a još veći šupak od trenera

  • funaki12 01.11.2016.

    Mou spašava sezonu dok se spasiti da pa zato vraća shweinija.. možda stvari krenu nabolje pa kad posluži svrsi odbaciti ce ga kao staru krpu. Ajde dobro star jest ali je dobar igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare