Obavijesti

Sport

Komentari 23

Vraćamo te u formu! Ne zato da igraš, nego da te prodamo

Vraćamo te u formu! Ne zato da igraš, nego da te prodamo
1

Mourinho želi Schweinsteigera vratiti u formu kako bi ga prodao u siječnju u zimskom prijelaznom roku. Zvuči okrutno kada se u obzir uzme da je to jedan od najvećih igrača Njemačke zadnjih 10 godina

VIDEO

Kao što je zla vještica hranila Ivicu iz dječje bajke "Ivica i Marica" kako bi ga mogla pojesti, tako i Manchester United 'hrani' svojeg Ivicu. Figurativno, naravno. No situacija je prilično slična.

Premda ga je menadžer Jose Mourinho udaljio iz prve momčadi i premda je zadnjih nekoliko tjedana trenirao odvojeno i u solo aranžmanu, njemački internacionalac Bastian Schweinsteiger  u ponedjeljak je viđen u okruženju prve momčadi. Engleski mediji pišu da je natrag dobio čak i svoj ormarić u svlačionici.

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Manchester City - Old Trafford

- Jako mi je drago vidjeti ga ponovo u prvoj momčadi - rekao je Luke Shaw pa nastavio:

- On ima veliki utjecaj na sve nas u svlačionici i, očigledno, na travnjaku. Pogotovo kada se radi o mladim igračima kao što sam ja. Daje nam poticaja, ima puno iskustva i donosi nam kvalitetu.

Vrati u formu pa - prodaj

No sve se to događa ne zato jer je Basti zadobio povjerenje karizmatičnog Portugalca, nego zato što Mourinho želi Schweinsteigera vratiti u formu kako bi ga prodao u siječnju u zimskom prijelaznom roku. Zvuči okrutno kada se u obzir uzme da je to jedan od najvećih igrača Njemačke zadnjih 10 godina.

Germany v Finland - Soccer Friendly Germany v Finland - Soccer Friendly

Potencijalna sljedeća destinacija je MLS, a interes je već pokazao Dallas koji bi ga rado vidio u svojim redovima. United neće imati ništa protiv. Schweini u Manchesteru prima tjednu plaću od 130 tisuća funti. Puno za igrača koji ne igra.

Mourinhu i do dvije utakmice kazne

U međuvremenu, Jose Mourinho je dobio suspenziju nakon što je na utakmici s Burnleyjem protestirao sucu Marku Clattenburgu zbog nedosuđenog penala Jona Flanagana na Matteu Darmianu.

Mourinhu prijeti kazna od dvije utakmice suspenzije ako se ustanovi da je na bilo koji način vrijeđao trenutno najboljeg engleskog suca.

Manchester United v Manchester City - Premier League
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica