To je to što me zanima!

Vranješ nije blesav: Dobro znam kakve su plaće u nas

Jurica Vranješ priprema se s Werderom kako bi se spreman pojavio u nekom drugom klubu. Ima ponude iz Turske, ali on bi došao baš u Hajduk
Vidi originalni članak

Jurica je pristojan momak, spreman je na suradnju, kazali su iz vrha Hajduka nakon prve runde pregovora s Juricom Vranješom.
Koji dan kasnije 29-godišnji veznjak otišao je na pripreme s Werderom u Dubai, a odnekud su se počele pojavljivati cifre koje su se navodno spominjale u razgovorima. Hajduk, kažu neke verzije, nudi 200.000 eura godišnje, a njemu to nije dovoljno.
- Volio bih doći u Hajduk, ali imam svoju cijenu ispod koje ne želim ići - rekao je Vranješ nakon pregovora s predsjednikom i sportskim direktorom Hajduka.
Kolika je točno ta njegova cijena nitko ne zna pouzdano, ali Jurica za Slobodnu Dalmaciju kaže da njegovi zahtjevi nisu pretjerani.
- Želim demantirati sve te cifre koje se pojavljuju u medijima. Pa nisam blesav da ne znam kakva je situacija u Hrvatskoj - kaže Vranješ, dodaviši kako idućih šest mjeseci želi igrati. U Werderu za njega nema prostora pa traži druge opcije.
- Hajduk je moja želja - ponovio je Vranješ.
Ima ponude iz Turske i da mu je do novca, kaže, odmah bi ih prihvatio. Ali njemu se baš dolazi u Split.
- Ovo što imam u Werderu nitko ne može platiti, čim želi doći u Hrvatsku idem ispod svoje cijene - rekao je Vranješ za SD.
Werder je njegova prošlost, u Dubaiju se zapravo priprema za igranje u dresu nekog drugog kluba. Hajduka? Zasad još uvijek ne, ali bude li dobre volje s obje strane...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 06.01.2010.

    florida...dinamo? ne hvala,netreba nam..

  • ljubuski 06.01.2010.

    Dajte mu plaću 100 tisuća eura + bonuse za svaki nastup, gol, asistenciju ili osvojeni trofej-ako neće ima ih koji hoće boljke dati priliku nekom mladcu od 20 godina koje, će i bez para biti ČAST da igra u HAJDUKU

  • user_37285 06.01.2010.

    jadan..nema pojma...al on je u werderu :)da je toliki panj nebi reko...ako dodje u st jer mu je STVARNO zelja zaigrat za hajduk sa srcem e onda je dobro dosao

Komentiraj...
Vidi sve komentare