To je to što me zanima!

Vranješ otkrio: Boateng se zaključao u svlačionici od straha jer ga je Marko Livaja htio ubiti!

Tri godine igrali smo zajedno u AEK-u, on je sad ikona Hajduka, fenomenalan i kvalitetan momak. Bio je u Interu s 19 godina. Ali, brate, bio je vruća glava, ispričao je kontroverzni nogometaš
Vidi originalni članak

Bivši bh. nogometni reprezentativac Ognjen Vranješ (34) gostovao je podcastu Vase Bakočevića "Psihokast", u kojem je, između ostalog, odgovarao na pitanja gledatelja, a jedno je bilo vezano za odnos s Markom Livajom, s kojim je dijelio svlačionicu u Grčkoj.

- Tri godine igrali smo zajedno u AEK-u, on je sad ikona Hajduka, fenomenalan i kvalitetan momak. Bio je u Interu s 19 godina. Ali, brate, bio je vruća glava, radio je malo problema. Pričao mi je kako je igrao u Las Palmasu s Kevin-Princeom Boatengom. Htio ga je ubiti, Boateng se zaključao u svlačionicu, nije smio izaći.

Vranješ je, inače, iz reprezentacije BiH izbačen zbog tetovaže lika četničkog vojvode Momčila Đujića, a jedno je vrijeme bio glavna zvijezda tabloida zbog navodne ljubavne afere s Jelenom Karleušom. Nakon obračuna Bad Blue Boysa s navijačima AEK-a u Grčkoj, javno je podržao grčke huligane.

INTERVJU ZA 24SATA Dražen Boban: Hajduk nikad nije odbio brata Zvonu, te priče o tankim nogama su glupost! SUKOBI U REPREZENTACIJI Livaja nije jedini: Ovi 'vatreni' velika natjecanja gledali su na TV-u umjesto da su ih igrali...

U karijeri je promijenio više od 15 klubova, a trenutno nastupa za Čukarički u koji je ovog rujna došao iz turskog Hatayspora.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Ivan Subasic 26.11.2023.

    HŽV ❤️💙, 1950 Samo jako gazi kmecavce iz hask krađanskog i njihovog tatu bjegunca koji je nokautiran letio u more 🤣🤣🤣

  • Dalmatinac1911th 26.11.2023.

    Čuvaj se Livajine ruke!

  • Lola Slavonska 26.11.2023.

    Vranješ i Livaja braća 🇷🇸💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare