To je to što me zanima!

Vranješa za izbornika! Kad već ne igra, Jurica se igra

U Bildovoj nogometnoj igri sudjeluje i nogometaš Werdera, kojem zasad ide odlično. U momčad je postavio Šimunića i Banovića, ali sebe ipak nije
Vidi originalni članak

Više od 95.000 ljudi zaigralo je Bildovu igru Super Manager, u kojoj, uz početnih osam eura naknade i prijavu svoje momčadi, mogu zaraditi do 100.000 eura. Budžet za kreiranje momčadi od 18 nogometaša (dva golmana i 16 igrača) iznosi sto milijuna eura, te unutar njega prijavljeni moraju sastaviti momčad sukladno ponuđenim vrijednostima pojedinih nogometaša.
Njemački se dnevnik sada posebno osvrnuo na jednog od natjecatelja - Juricu Vranješa (29), Werderovog hrvatskog veznjaka. U svom Bundesligašu Vranješ je zapostavljen, no sjajno mu ide strategija pa je hrvatski veznjak u odnosu na prošli tjedan ostvario napredak sa četrnaestog na ukupno deveto mjesto poretka u velikoj konkurenciji. Novčani iznos osvojit će prvoplasirana trojica, a u slučaju da se nađe među njima, Vranješ je obećao “donirati novac bolesnoj djeci”, piše Bild.
- Nije mi do pobjede, već samo do zabave. I kod kuće rado igram Playstation i igru Football Manager - otkriva Vranješ u čijoj se momčadi nalaze i neki suigrači, poput Özila, Nalda i Wiesea. Na upit zašto i sebe nije uvrstio u nju, Vranješ je duhovito, ali i iskreno dobacio:
- Tada bih dobivao negativne bodove.

VRANJEŠOVA IDEALNA MOMČAD
golmani: Wiese (zamjena: Lenz)
obrana: Beck, Šimunić, Naldo, Aogo (zamjena: Badstuber, Schmelzer)
vezni igrači: Salihović, Misimović, Ze Roberto, Özil (zamjena: Banović, Dum)
napadači: Kuranyi, Grafite (zamjena: Neuville, Hashemian).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 24.09.2009.

    pa sto sn, jl i htv su napravili superligu koja je na isti kalup kao i ovo na bildu

  • ddino 24.09.2009.

    zna on šta je dobro... PES i FM :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare