To je to što me zanima!

Vranković: Oporavak Ante Tomića najveći je dobitak

Vidi se da još nije u punoj formi, ali prema svemu sudeći, bit će spreman za SP, rekao je Joke koji je s momčadi napripremama ostvario omjer 1-2
Vidi originalni članak

Zasad sam zadovoljan, ali ima još detalja na kojima treba raditi. Još nismo kompletni, no najvažnije je da se Ante Tomić oporavio, to je naš najveći dobitak. Vidi se da još nije u punoj formi, ali prema svemu sudeći, bit će spreman za Svjetsko prvenstvo, rekao je Joke Vranković, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, koja je od petka do nedjelje na turniru na Cipru ubilježila tijesan poraz od Rusa, tijesnu pobjedu nad Nijemcima te poraz od Grčke, jednog od glavnih favorita SP-a u Turskoj.
- Ovo još nije realna slika. Realnija će biti nakon turnira u Njemačkoj i Zadru - kaže Joke, koji protiv Grčke nije koristio umornog Marka Tomasa.
- Imali smo zahtjevne pripreme, a igramo brzo i u visokom ritmu - objasnio je Vranković, koji odbacuje napade Mirka Novosela da su pripreme počele prekasno.
- Ne želim to komentirati jer on nije dobronamjeran. Uvijek će mi naći nešto. Da smo počeli 20 dana prije, rekao bi da su preduge - rekao je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare