To je to što me zanima!

Vratilo im se: Srbija plače nakon dramatičnog poraza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srpski košarkaši u zadnjim sekundama utakmice polufinala SP-a protiv Turske prosuli su sve što su gradili tijekom susreta. Izgubili su i to 83-82
Vidi originalni članak

Srbi su koševima u posljednjim sekundama na SP-u u Turskoj dobili Hrvatsku i Španjolsku. Mnogi se sjećaju i tužnog poraza Cibone od Partizana u finalu NLB-a i Kecmanove trice u zadnjoj sekundi. E sad se sve to vratilo, s kamatama.
"Tragedija, suci su bili skandalozni, kakav kraj", samo su neki od naslova i izjava iz srpskih medija nakon dramatične završnice protiv Turske.
U polufinalu Svjetskog košarkaškog prvenstva domaćin je pobijedio Srbiju samo pet desetinki prije kraja utakmice! Srbija je imala posljednji napad. Savanović je ubacio visoku loptu, a turski košarkaš Erden blokirao je Veličkovića i počelo je slavlje. Turska je u finalu SP-a, a tamo ih čeka SAD.
Srbija je cijelu utakmicu vodila, bili su bolji, ali su pali u završnici. Umjesto da osiguraju finale, dopustili su domaćinu da se približi. Koš u zadnjim sekundama utakmice dotukao ih je.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ultras1982 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Bartho 12.09.2010.

    Vratilo im se?!?!?!? Ne mogu da vjerujem...

  • rokenrolla 12.09.2010.

    plaka san i ja svaki dan kad bi gleda one naše na televiziji, pa pusti blogeri šta brane onaj cirkus od igre, biž, ja san plaka svaki dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare