To je to što me zanima!

Vratio se 'BBC': Svi iz ubojitog trojca zabijali nakon tri godine

Bale postigao najbrži Realov gol u drugom poluvremenu još od 2004., kraljevi prvi iz Španjolske s više od 100 golova! Kova igrao, Modrić odmarao
Vidi originalni članak

Vratio se BBC! Ako pogledamo imena koja stoje iza pobjede Real Madrida od 4:0 protivAlavesa , mogli bismo to zaključiti. Cristiano Ronaldo i Gareth Bale su bili strijelci, a dvije asistencije i gol je upisao Karim Benzema.  Prvi puta nakon travnja 2016. godine svatko iz slavnog  napadačkog trojca Reala je zabio po jedan gol!

Sjajan potez napravio je Benzema u 44. minuti kada je u gostujućem kaznenom prostoru petom dodao Cristianu Ronaldu , a Portugalac je pogodio za prednost Reala.

Istaknuo se Benzema i u 46. minuti kada je gotovo na sredini terena uzeo loptu protivniku, vukao je prema golu, a onda dao prema naprijed na lijevu stranu gdje je dolazio Gareth Bale . Bio je to najbrži Realov gol u drugom poluvremenu (trebalo mu je 28 sekundi) još od 2004. godine kada je Raul nakon 19 sekundi zabio na San Mamesu.

Ronaldo je u 61. minuti natrčao na jednu loptu koju mu je dodao Lucas i tako je postigao svoj drugi pogodak na susretu.

Dvije sjajne asistencije Karim Benzema je okrunio pogotkom za konačnih 4:0. Javier Estrada Fernandez je skrivio jedanaesterac nad Baleom, a loptu je uzao Benzema i neobranjivo ju pospremio u mrežu.

Benzema je proradio u pravom trenutku i tako se na najbolji način odužio Zidaneu koji mu je vjerovao unatoč mlakim predstavama na terenu. Francuski je napadač posebno kritiziran bio nakon utakmice Lige prvaka protiv PSG-a, a mnogi su pisali da se više ne zaslužuje naći u prvoj postavi kraljeva.

Kraljevi su postali i prvi španjolski klub ove sezone koji je u svim natjecanjima postigao više od 100 golova. Real je treći u prvenstvu s 51. osvojenim bodom, četiri manje od Atletico Madrida i 11 manje od Barcelone. Mateo Kovačić je protiv Alavesa odigrao 73 minute, a Modrića nije bilo zbog problema s mišićem.

U ranijoj utakmici Celta Vigo je s 2:0 pobijedila Eibar, a strijelci su bili Aspas i Gomez.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • ProsjecniHrvat 25.02.2018.

    Sad necete napisati clanak kako je Ronaldo prepustio penal za hattrick Benzemi kako bi izasao iz krize Snidaricu Marko gdje si?

  • Lallana 25.02.2018.

    Pardon od Barce -14 boda ne -11

  • 25.02.2018.

    Europa strepi masinerija se vraca....navijace barce obljeva znoj na -15.

Komentiraj...
Vidi sve komentare