To je to što me zanima!

Vratio se nogomet u Hrvatskoj! Rijeka na Rujevici razbila Inter

Nakon točno 73 dana lopta se opet s centra zakotrljala na Rujevici, Riječanima je u goste stigao Inter protiv kojeg su pokazali da su golgetersku formu već dosegli
Vidi originalni članak

Otkad na Rujevici, uz sva ograničenja, traju 'korona-pripreme' za nastavak sezone, mladi šef struke, radoholičar Simon Rožman (37), stalno ponavlja jedno: "Jedino što bi nam moglo nedostajati, jesu "trening-utakmice".

E, pa, evo ih. Nakon točno 73 dana lopta se opet s centra zakotrljala na Rujevici, Riječanima je u goste stigao Inter protiv kojeg su pokazali da su golgetersku formu već dosegli. Bijeli su, logično, na praznom stadionu pobijedili 4-1. Zabijali su Yateke (13'), Lončar (32') i Čolak (47', 69' - 11 m), dok je počasni gol za Inter potpisao Conev.

- Bitno je da se vratimo na teren i da dobijemo neki osjećaj jer dosad smo trenirali u manjim skupinama. Pripremne utakmice su bitne, jer ne možemo samo kliknuti prstima i vratiti automatizme. Utakmice će biti određeni pokazatelj našeg trenutnog stanja i mogućnosti - rekao je Rožman.

IGRA SE NOGOMET Rijeka: Inter i Istra na Rujevici! Pripremne utakmice za Bijele...

Nije se, međutim, igralo samo na Kvarneru na koji će u nedjelju doći i Istra. Prijateljsku su u Zagrebu odigrali Lokomotiva i Varaždin, a Varaždinci su pobijedili 4-3. Dobra najava za njih budući da će u nastavak sezone krenuti s posljednjeg mjesta.

HNL se, podsjetimo, nastavlja 5. lipnja kada će Hajduk na Poljudu dočekati Inter, dok će uvertira biti utakmice polufinala Kupa 30. i 31. svibnja između Slaven Belupa i Lokomotive, odnosno Rijeke i Osijeka.

 

  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Trump Jong Un 20.05.2020.

    Mogli bi i vi u HR obzirom na veliku bodovnu razliku proglasiti novog - starog prvaka 😄

  • Marko Markic 19.05.2020.

    Rekla bi bivsa presjednica "to je orjuna"

  • 19.05.2020.

    U kina se može, kazališta, crkvu, koncerte... Zašto ne možemo na utakmice???

Komentiraj...
Vidi sve komentare