To je to što me zanima!

Vratio se stari Ronaldo! Kakva 'bombetina' za pobjedu Juvea

Ronaldo je zabio dva gola u gostima kod Empolija za pobjedu Juventusa 2-1. Posebno je bio lijep drugi njegov gol, pobjednički 20 minuta prije kraja kad je opalio s preko 25 metara ravno u suprotne rašlje
Vidi originalni članak

Juventus je slavio kod Empolija 2-1 u 10. kolu Serie A izjednačivši najbolji start u prvenstvo nakon 2012. godine kad je također nakon prvi deset utakmica imao 28 bodova. 

Za to je najzaslužniji Cristiano Ronaldo koji je vodio Juventus do pobjede s dva gola. Posebno je lijep bio onaj pobjednički 20 minuta prije kraja kad je Portugalac pogodio fantastično i podsjetio na vremena kad je tako zabijao u Unitedu i Realu.

Caputo je zabio za vodstvo Empolija, koji je vrlo lako mogao imati i penal nakon što je Bonucci igrao rukom. Bio bi to penal za 2-0, ali sudac je otišao pogledati tu situaciju i nije ništa sudio.

Za razliku od 54. minute kad je Dybala pao u šesnaestercu, a domaći su poludjeli što je to bio penal. Vjerojatno s pravom. No Ronaldo nije za to mario. Namjestio je loptu na bijelu točku i pogodio za 1-1.

Bio je to njegov prvi gol iz penala nakon travnja 2018. kad je zabio - Juventusu, u dresu Reala. Ronaldo je u zadnjih 14 golova Juventusa sudjelovao u njih 10, sedam je zabio, triput je asistirao.

Trenutak genijalnosti pokazao je u 70. minuti kad su ga ostavili na 25, 26 metara, malo iskosa s desne strane. Korak, dva i - bum! Kakva bomba ravno u rašlje! Ni tri golmana ne bi ovo obranila. 

Mario Mandžukić zbog ozljede nije bio u sastavu Juventusa.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 29.10.2018.

    gol-mašina... svaka mu čast, kao u najboljim danima... Realovci plaču za njim

  • QimoIljazi 28.10.2018.

    Stari ronaldo je bio čarobnjak, a c ronaldo je napravio pametan potez sto je dosao u juve,ovdje se sude penali kad god neko zakaslje a i liga naspram spanjolske je jako daleko i uvijek u sjeni messija.

  • 28.10.2018.

    Na stranu gol Ronalda koji je bio odlican, cijela igra je bila sramotna, usporena bez kretanja. Allegri treba dobro sa deckima porazgovarati jer sa svim "manjim" ekipama igraju bez volje i sa manjkom energije. Usput, penal se nije trebao svirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare