To je to što me zanima!

Vratio se u Maksimir: Carlos na treningu, stigao Pedro Morales

Počeo je novi ciklus priprema Dinamovih nogometaša. Nakon produljenog odmora, jer nisu 'ostvarili' proljeće u Europi, danas su se okupili u Vahinoj svlačionici...
Vidi originalni članak

Svi koji su trebali, pojavili su se danas u 10 sati u 'modroj' svlačionici. Pedro Morales, za kojeg se tvrdilo da se protivno klupskim pravilima uputio na pripreme sa čileanskom reprezentacijom, u nedjelju se vratio u Zagreb, te dan kasnije odradio prvi zajednički trening.

Sve je iznenadilo pojavljivanje Dinamova brazilskog stopera Carlosa Santosa de Jesusa, koji je jedno vrijeme proveo na posudbi u Ivankovićevom Shandongu, gdje je, prema riječima Branka Ivankovića, odigrao ključnu ulogu u osvajanju kineskog prvenstva. 

- Sve će se oko nastavka moje karijere znati ovih dana. S Dinamom imam ugovor još godinu i pol, a posudba u Kini završila mi je s krajem prvenstva - rekao je kratko brazilski stoper nakon treninga. 

Na treningu su bili i novi igrači Dinama Josip Brezovec te Antun Palić, dok Mehmed Alispahić zasad ostaje u Šibeniku. Dinamo, navodno, ne želi platiti cijenu koju traži Šibenik te bi BiH reprezentativac na Maksimir trebao sletjeti na ljeto, kada će biti slobodan igrač.

Nogometaši Dinama do petka provode liječničke preglede, te će tada otputovati u Međugorje i Antalyju na pripreme.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • brižno blago 10.01.2011.

    on i dodo su jedini brazilci koji neznaju igrat i nogomet!

  • Frank Ribery 10.01.2011.

    Genijalni Pablito ..Šanse da Carlos dođe u Manchester su 50-50. On bi, Ferguson ne.Hahahaha

  • mj5 10.01.2011.

    mislim da se taj momak malo previše omalovažava samo zato jer je stranac...imao je par loših tekmi, ali imaju ih i naši pa ih hvalimo do nebesa kad nešto dobro naprave...nije Carlos baš takva sirovina za kakvu se smatra...ali definitivno nije za udarnih 11 modrih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare