To je to što me zanima!

Vrba: Šteta što nismo izvukli bod; Del Bosque: Ponosan sam

Tužni smo jer smo primili gol pred kraj susreta, u  87. minuti, ali dali smo svoj maksimum, rekao je češki izbornik Pavel Vrba nakon minimalnog poraza od Španjolske
Vidi originalni članak

Svi žele biti efikasniji, pa i mi, no kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja, stvorili smo puno prilika i to je najvažnije. Ponosan sam na predstavu koju su pružili moji igrači protiv vrlo organizirane momčadi Češke, rekao je izbornik Španjolske Vicente del Bosque.

Španjolci su slavili 1-0 nakon mučenja u Toulouseu kasnim golom Piquea u 87. minuti. Češki izbornik ima razloga žaliti za izgubljenim bodom.

- Znali smo koliko je Španjolska moćna, da su favoriti te da će ova utakmica biti veliki test za nas. Španjolska je očekivano bila bolja kad je u pitanju posjed lopte, a stvorili su i više prilika. Tužni smo jer smo primili gol pred kraj susreta, u  87. minuti. Dali smo svoj maksimum, imali smo par prilika da postignemo gol, što se rijetko događa protiv Španjolske. Na kraju moram reći da smo razočarani jer nismo izvukli barem remi - rekao je izbornik Čeha Pavel Vrba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nokia003 13.06.2016.

    Spanci lagano prolaze grupu, bilo bi cudo da izgube neki bod.

  • Doctor Doom 13.06.2016.

    jesi ti gledo tekmu, spanjolci stvorili 5-6 velikih prilika, bez problema kontrolirali utakmicu, , cech i promasaji spanjolaca spasili cesku od potopa

  • Xyster 13.06.2016.

    Češka ja bolja momčad od Turske i to se moglo vidjeti danas, nisu slučajno osvojili prvo mjesto u možda najtežoj kvalifikacijskom skupini i naravno bili ispred Turske. Možda nemaju neka imena, ali sve su to kvalitetni igrača sa ogromnoj trkačkom sposobnosti. Par igrača po Njemačkoj ligi te dosta njih po Češkoj ligu( Slavia i Viktoria) te se vidi da posjeduju kvalitetu te bi u budućnosti mogli napraviti dobre transfere. Još par veterana predvođena Rosickyjim koji uvijek može riješiti utakmicu, također vrhunski golman koji može izvaditi momčad dosta puta tijekom utakmice. Puno kvalitetniji od turskog golmana, te naravno odlični bekovi koji često znaju probiti stranu što je u današnjem nogometu velika prednost. Danas nisu imali sreće, Španjolska je prijetila ali na kraju krajeva nisu stvorili puno prilika, a druge strana Česi su imali par izglednih situacija. I naravno treba dodati da imaju taj momčadski duh te odličnog izbornika koji zna što želi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare