To je to što me zanima!

Vrbanović je izbjegao udarce: 'U šoku smo, nismo ih izazvali'

Skupina huligana posebno je agresivna bila prema izvršnom predsjedniku HNS-a, Damiru Vrbanoviću, koji je nekako izbjegao sve udarce nogom i šakom u glavu...
Vidi originalni članak

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza koja je putovala za Split uoči sutrašnjeg sastanka s predstavnicima Hajduka i Grada Splita za domaćinsku utakmicu Euro kvalifikacija protiv Italije, napadnuta je na odmorištu Zir, kod restorana Macola. 

Martinac udaren u glavu

Kako saznajemo, verbalne prepirke prerasle su u fizički napad agresivnih navijača koji su na sebi nosili obilježja Hajduka, a najteže je prošao ticketing manager Nikša Martinac koji je udaren u glavu i kojemu su razbijene naočale. Skupina huligana posebno je agresivna bila prema izvršnom predsjedniku Damiru Vrbanoviću koji je nekako izbjegao udarce nogom i šakom u glavu. 

- Grozno, ničim ih nismo izazvali, niti sekunde ih nismo provocirali. U ovoj državi više čovjek ne može niti normalno putovati - rekao je Vrbanović nedugo nakon napada te dodao kako ne zna što će biti s napadačima:

- Svi smo još u šoku. Ne znam što će biti s njima - rekao je Vrbanović, a kako doznajemo policija je skupinu napadača i uhitila nekih 20 kilometara dalje od mjesta događaja. 

- U 17 sati na autocesti A1, odmorištu Zir, u smjeru juga, napadnuta je delegacija HNS-a (7 osoba), a 12 osoba dovedeno je u prostorije Policijske postaje Gospić na krim istraživanje - priopćili su iz policije. 

Bacali boce i razbili retrovizor

Napadnuti predstavnici HNS-a nisu uzvraćali na udarce, a napadači su prije odlaska prema njima bacili i nekoliko boca te razbili retrovizor na službenom autu, ističući kako se 'kunu u Hajduka' i kako su 'oni Torcida'

U delegaciji HNS-a bili su izvršni predsjednik Damir Vrbanović, izbornik Niko Kovač, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, team managerica Iva Olivari, match manager Alan Balen, ticketing manager Nikša Martinac i glasnogovornik Tomislav Pacak

Delegacija ipak nastavlja prema Splitu

Usprkos svemu delegacija HNS-a će nastaviti prema Splitu

- Usprkos ovakvom neugodnom incidentu, svjesni smo kako ovi huligani ne predstavljaju Hajduk, navijačku skupinu Torcidu ili Grad Split i nećemo dopustiti da takvi huligani utječu na namjeru rukovodstva Saveza da reprezentacija boravi u Splitu za predstojeću utakmicu protiv Italije - izdvojio je HNS na svojim stranicama te dodao:

- Građani Splita i Dalmacije zaslužuju utakmice reprezentacije, kao što svi ljubitelji nogometa u Hrvatskoj zaslužuju živjeti u državi bez huliganizma - zaključili su iz HNS-a. 

Idi na 24sata

Komentari 399

  • martin300 15.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena.

  • kokaza5 14.04.2015.

    Dok ih ne trpamo na 10 godina u zatvore, orgijati će.

  • mate_punda 14.04.2015.

    zatvorske kazne tzv huliganima a sta sa ovima pravin huliganima u odjelima,ništa...a koji smo mi šugavi narod,uvik štiti i brani kriminalce čitaj HNS,HDZ,SDP, a napadni običnog čovika,ccccc,ubijte se...REPUBLIKA DALMACIJA bez šibenika

Komentiraj...
Vidi sve komentare