To je to što me zanima!

Vrdoljak Primorcu: Daj šuti! Na Igrama si osvojio pola bronce

Bio sam na sedam Olimpijskih igara - bila je jedna od rečenica Zorana Primorca, a Vrdoljak ga je promptno napao: I na njima si osvojio pola brončane medalje, zašuti!
Vidi originalni članak

Žestoko je bilo na sjednici Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora. Raspravljalo se o mnogim temama, a jedna od njih bila je SPTV. 

Klub Olimpijaca prevođen Pavićem, Baračem i Boraskom tražio je odgovore o njenom funkcioniranju, o nenamjenskom trošenju sredstava namijenjenih sportašima... Sve je teklo mirno dok govoriti nije počeo Luciano Sušanj. Odgovorio mu je Barač, a onda je potpuno neprimjereno reagirao Antun Vrdoljak, predsjednik HOO-a.

- Bio sam na sedam Olimpijskih igara - bila je jedna od rečenica Zorana Primorca, a Vrdoljak ga je promptno napao:

- I na njima si osvojio pola brončane medalje, zašuti!

Bilo je tu i neprimjerenih riječi, na što mu je Primorac odgovorio da je bio broj 2 na svijetu, srebrni na Svjetskom prvenstvu, ali ga Vrdoljak nije htio slušati, okrenuo mu je leđa i otišao.

Sramota je riječ koja najbolje opisuje Vrdoljakov ispad prema jednoj od ikona hrvatskog sporta.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • Štrumpf2007 27.11.2013.

    u tunelu usred mraka je... Tuđman Vrdoljaka, njegov šu... velik je, veći nego H..!!! Nije samo pjesma nego i istina.

  • Štrumpf2007 27.11.2013.

    Pa koliko ja znam moto olimpijskih igara je: važno je sudjelovati... za Vrdoljaka bi trebalo dodati i biti kulturan. Očito je da se puno toga može kupiti novcem, ali kultura i znanje NE!!!

  • TamnaZvijezda 27.11.2013.

    E moj "Prdoljak", da nisi "kamenjar", nikad filma, ili serije snimio ne bi, a jedini sport bi ti bilo "branje mandarina", i to susjedima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare