To je to što me zanima!

Vrhunac bahatosti: Ronaldo ne zna ni kako se Mateo preziva

U razgovoru za medije nakon poraza od Atletico Madrida Cristiano Ronaldo podigao je svoju bahatost na viši nivo. Matea Kovačića preimenovao je u Kovačevića
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo ne samo da je napao svoje suigrače nakon šokantnog poraza od Atletico Madrida na Santiago Bernabeuu, nego je pokazao krajnje nepoštivanje i manjak elementarne pristojnosti kada je u istom razgovoru za španjolske medije otkrio da ne zna ni kako se Mateo Kovačić preziva.

Španjolski i talijanski mediji iznijeli su nove detalje iz Ronaldova bahatog obraćanja nakon utakmice.

- Ne kažem da su Jese, Lucas ili Kovačević loši, ali više volim igrati s Benzemom, Baleom i Marcelom - rekao je Ronaldo.

- Kovačić se zove - ispravio ga je novinar.

- Da, da, Kovačić. Ali to ne mijenja na stvari - uzvratio je Ronaldo.

Nevjerojatan ispad tako je samo podigao stupanj Ronaldove bahatosti na viši nivo bez obzira što se ispričao svima koje je uvrijedio. Iako obožavatelji pokušavaju opravdati Ronaldov ispad krivom interpretacijom njegovih riječi, činjenica da ne znaš kako ti se suigrač preziva, ma koliko on (ne)važan za tebe bio, dovoljno govori o tebi. Pogotovo u momčadskom sportu kakav bi nogomet trebao biti. Svugdje osim u Real Madridu očito.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • tagor1 01.03.2016.

    Ne vidim ništa sporno u ovoj izjavi,čovjek je prosto rekao da su ova prva trojica samo prosječni igrači tj.dobra rezerva,a to kovačić i kovačević najmanje je važno,pa ne znamo ni mi masu stranih igrača kako im se imena izgovaraju!

  • darac24 01.03.2016.

    Real je nekada bio kraljevski klub.

  • 01.03.2016.

    Da si se to usudio reci u Man Utd nisam siguran tko bi te prije zašamarao, Roy ili Fergie...

Komentiraj...
Vidi sve komentare