Obavijesti

Sport

Komentari 77

Ronaldo se ispričao Modriću i Kovačiću putem WhatsAppa

Ronaldo se ispričao Modriću i Kovačiću putem WhatsAppa
3

STATISTIKA NIKAD SLABIJA Cristiano Ronaldo zabija manje golova, pogotovo najjačim momčadima, a ove sezone slabiji je i u obrani. Vrijedi 10 milijuna eura manje nego

VIDEO

Trebalo mu je malo vremena, ali Cristiano Ronaldo ipak je shvatio da ne može tek tako udarati po suigračima kad je isfrustriran.

Nakon poraza od Atletica, kojim se Real oprostio od borbe za naslov prvaka, Ronaldo je rekao da bi možda bili prvi kad bi svi njegovi suigrači igrali poput njega, a usput doveo u pitanje kvalitetu nekih rotacijskih igrača poput Matea Kovačića. Među rijetkima koji su zadovoljili njegove kriterije nije spomenuo ni Luku Modrića.

Dan poslije objašnjavao je kako nije baš tako mislio, a zatim se, piše El Mundo, putem mobilne aplikacije WhatsApp ispričao onima za koje je smatrao da ih je uvrijedio. Španjolci ne navode imena, ali za pretpostaviti je da je naš dvojac dobio poruku.

Jučer ujutro igrači Reala okupili su se na treningu prvi put nakon gradskog derbija, a Ronaldo se tada ispričao još jedanput, svjestan da je pokazao aroganciju i nedostatak poštovanja prema suigračima kako bi sebe uzdignuo iznad njih.

A kaže da jedino on igra: CR7 vrijedi 10 milijuna eura manje

Stroj za pravljenje novca je stao. Portugalcu Cristianu Ronaldu prvi put u karijeri pala je vrijednost. 
Na početku sezone CR7 je, prema Transfermarktu, vrijedio 115 milijuna eura, baš kao i Leo Messi.

Nešto više od pola godine kasnije zvijezda Reala “pala” je na 105 milijuna eura.

Nakon poraza od Atletica Ronaldo je pričao da bi Real bio najbolji da svi u momčadi igraju kao on. Vjerojatno bi i manje vrijedili. Ove sezone Portugalac ima najlošiju statistiku otkad je stigao u Real. Zabija 0,85 golova po utakmici, a prijašnjih sezona bio je na više od gola po utakmici.

Lošiji je u obrani, u prvih pet sezona u Madridu u prosjeku je oduzimao više od dvije lopte po utakmici. Ove je na samo 1,5. Drugi je strijelac Primere s 22 gola, no ove sezone zabio je samo jedan gol momčadima iz Topa 6. Samo Celti. Modriću je vrijednost ostala na 47,7 milijuna eura, a Kovačiću pala je za 4,5 milijuna eura, na 19 milijuna eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao
SAMO TRPA

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao

Dva je gola zabio hrvatski reprezentativac i to oba desnom nogom. Imao je City penal u sudačkoj nadoknadi, a iako su neki od suigrača htjeli da ga izvede, on je samo odmahnuo i poručio da je zabio dva gola
Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili