To je to što me zanima!

'Vrijeđali su me na nacionalnoj osnovi, Čolak me provocirao...'

Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa, pita se nogometaš Osijeka...
Vidi originalni članak

Drama, drama i drama. Kako drugačije opisati utakmicu na koju smo čekali skoro tri mjeseca? Riječani su ponosni na svoj preokret i prolazak u finale Kupa, a Osječani su jedva pustili suca Igora Pajača da ode u svlačionicu. Trener Ivica Kulešević sve je usporedio s Jugoslavijom, a sportski direktor Alen Petrović ustvrdio je da ovo nisu čista posla. 

No prava drama je nastupila tek nakon utakmice. Napadač Rijeke Antonio Mirko Čolak išao je prema parkingu, a onda se u jednom trenutku poput Hulka ukazao igrač Osijeka Eros Grezda (25) i udario ga šakom. Odmah je intervenirala i policija koja je razdvojila ratoborni dvojac i napisala izvješće. 

KOMENTAR U Hrvatskoj su suci zaštićeni kao 'lički medvjedi'. Za ovo baš nitko neće odgovarati...

Noć nakon dramatičnog ispadanja iz Kupa, oglasio se Grezda i progovorio zbog čega je napao Čolaka. Pretpostavlja se da će protiv njega biti podnesena prekršajna prijava, a isto prijeti i Čolaku.

A KADA ŠEF TAKO KAŽE... Šef sudaca: Nezadovoljan sam suđenjem i korištenjem VAR-a

Glavni razlog zašto je Grezda napao Čolaka je vrijeđanje na osobnoj i nacionalnoj osnovi, a svemu je doprinijela i sudačka nepravda te poraz od 3-2, tvrdi Albanac.

POLICIJA NA RUJEVICI Kaos na parkingu: Grezda je udario Čolaka šakom u glavu!

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpjeti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • POTPEC 01.06.2020.

    Riječani su ponosni na svoj preokret i prolazak u finale Kupa. Imaju i na šta da budu ponosni. Bolje bi bilo da se pokriju ušima i zahvale sucu na pobjedi. Po igri teško da bi i gol dali, a kamoli pobjedili.

  • 01.06.2020.

    Zgadili mi se riječani nakon svega jučer

  • floydri 01.06.2020.

    Naravno da će sada govoriti da je bio isprovociran...Uostalom i da je, zar je to razlog za udaranje? Zašto ga nije prijavio?! Ma dajte molim vas, znamo Grezdinu biografiju, gdje god je igrao bio je problematičan. Ne treba mu vjerovati niti slova. Oderati mu doživotnu suspenziju pa nek' pjeva....

Komentiraj...
Vidi sve komentare