To je to što me zanima!

Vrjedniji i od Olma: Livaković ima najveću ocjenu na Fifi 20

Dinamo je jedini hrvatski klub koji se nalazi u Fifi, a najbolje ocijenjeni igrač našeg prvaka je Dominik Livaković s ocjenom 80. Dani Olmo ima ocjenu 79, Theophile-Catherine 76, a kapetan Arijan Ademi 75
Vidi originalni članak

Dominik Livaković najbolje je ocijenjeni igrač Dinama na novoj Fifinoj igrici. EA Sports je objavio pojedinosti svih igrača koji će se naći u novom izdanju popularne igrice.

Dinamo je jedini hrvatski klub koji se nalazi u Fifi zahvaljujući mjestu u Ligi prvaka na koju Fifa ima ekskluzivnu licenciju, a zanimljivo je da najbolji rejting nema Dani Olmo koji je bio uvjerljivo najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka, koji je predvodio Dinamovu sjajnu sezonu, vodio mlade Španjolce do zlata na Euru, te kojeg su željeli dovesti brojni europski velikani.

Livaković je zaradio ocjenu 80, dok je Olmu pripala jedna ocjena manje - 79. Kevin Theophile-Catherine je ocijenjen sa 76, kapetan Arijan Ademi sa 75, Bruno Petković i Emir Dilaver imaju ocjene 74. 

Najmanju ocjenu ima Iranac Moharrami, 65. Manje od 70 imaju još Atiemwen, Lešković, Zagorac, Leovac, Andrić, Šitum i Marin. Nova Fifina igrica izlazi 27. rujna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • domaći špek 10.09.2019.

    Kone 99

  • nijetebriga 10.09.2019.

    Livakovic naravno, koliko puta ja Livakovic samo dinamo spasavao- da nije njega ne bi se o dinamu toliko pisalo, bar ne pozitivno..

  • Ustani bane 2 10.09.2019.

    Koliko ja vidim nema Ivanušeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare