To je to što me zanima!

Vršajević: Kup je težak, uvijek se može dogoditi iznenađenje

Ako nastavimo s dobrom obranom koja prima golove samo iz slobodnjaka teško nas mogu iznenaditi. Nadam se i da će napadači popraviti realizaciju, kaže Avdija
Vidi originalni članak

Među igračima Hajduka koji su kupili dionice Košarkaškog kluba Split bio je i Avdija Vršajević. Iako je rođen i odrastao u Doboju, dobro zna za uspjehe nekadašnjeg trostrukog prvaka Europe.

- Ovo je dobra prigoda da se pokaže kako se moramo držati zajedno. Jedna dionica neće značiti financijski puno, ali će značiti ako pokažemo da stojimo jedni uz druge. Bio sam mali, nisam imao prilike gledati Jugoplastiku u vrijeme najvećih uspjeha, ali sam čuo dosta o klubu i nadam se da će se barem dijelom vratiti tamo gdje je nekad bio – kazao je Vršajević, kojeg danas očekuje Kup sa Zelinom. 

- Neće biti nimalo lako, Kup je uvijek druga priča i svašta se može dogoditi. Ne bi bilo prvi put da se dogodi iznenađenje, ali mi ćemo se maksimalno ozbiljno postaviti od prve minute, što prije dati gol i osloboditi se tereta. Ako budemo maksimalno kompaktni i ozbiljni, teško nas mogu iznenaditi. Pogotovo ako nastavimo s dobrom obranom koja prima golove samo iz slobodnih udaraca. Nadam se i da će naši igrači prema naprijed popraviti realizaciju i da ćemo polusezonu završiti s uspjehom – kaže Vršajević, koji je zadovoljan onim što je njegova momčad do sada napravila. 

- Zadovoljan sam, uvijek može bolje. Prije šest mjeseci nisu nam davali realne šanse za drugo mjesto pored Rijeke i Splita, koji su i financijski jači od nas. No uz nas par pojačanja sa strane, ova splitska djeca su pokazali koliko mogu. Sad smo fina, mlada momčad, možemo puno napraviti do kraja sezone. Nadam se da ćemo osvojiti Kup – kazao je Vršajević i spremno pozirao sa košarkaškim trofejem prvaka Europe, koji je Split osvojio tri puta za redom. 

- Nadam se da ću ostati, no opcija odlaska je uvijek otvorena. Nisam premlad da mogu dugo čekati, meni je 26 godina, nastojim odigrati što bolje i otići u financijski jači klub, da osiguram egzistenciju. Ovdje mi je dobro, sve je u redu i ako ne dođe ponuda koja će zadovoljiti i mene i klub, neću žuriti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • WOMANIZER 12.12.2012.

    super igrač!

  • drmm 12.12.2012.

    Što je to bilo...kupovina dionica ili skupljanje milostinje...!!!!!

  • RokoBelič 12.12.2012.

    ovo se danas mora dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare