Obavijesti

Sport

Komentari 15

Vršajević: Kup je težak, uvijek se može dogoditi iznenađenje

Vršajević: Kup je težak,  uvijek se može dogoditi iznenađenje
1

Ako nastavimo s dobrom obranom koja prima golove samo iz slobodnjaka teško nas mogu iznenaditi. Nadam se i da će napadači popraviti realizaciju, kaže Avdija

VIDEO

Među igračima Hajduka koji su kupili dionice Košarkaškog kluba Split bio je i Avdija Vršajević. Iako je rođen i odrastao u Doboju, dobro zna za uspjehe nekadašnjeg trostrukog prvaka Europe.

- Ovo je dobra prigoda da se pokaže kako se moramo držati zajedno. Jedna dionica neće značiti financijski puno, ali će značiti ako pokažemo da stojimo jedni uz druge. Bio sam mali, nisam imao prilike gledati Jugoplastiku u vrijeme najvećih uspjeha, ali sam čuo dosta o klubu i nadam se da će se barem dijelom vratiti tamo gdje je nekad bio – kazao je Vršajević, kojeg danas očekuje Kup sa Zelinom. 

- Neće biti nimalo lako, Kup je uvijek druga priča i svašta se može dogoditi. Ne bi bilo prvi put da se dogodi iznenađenje, ali mi ćemo se maksimalno ozbiljno postaviti od prve minute, što prije dati gol i osloboditi se tereta. Ako budemo maksimalno kompaktni i ozbiljni, teško nas mogu iznenaditi. Pogotovo ako nastavimo s dobrom obranom koja prima golove samo iz slobodnih udaraca. Nadam se i da će naši igrači prema naprijed popraviti realizaciju i da ćemo polusezonu završiti s uspjehom – kaže Vršajević, koji je zadovoljan onim što je njegova momčad do sada napravila. 

- Zadovoljan sam, uvijek može bolje. Prije šest mjeseci nisu nam davali realne šanse za drugo mjesto pored Rijeke i Splita, koji su i financijski jači od nas. No uz nas par pojačanja sa strane, ova splitska djeca su pokazali koliko mogu. Sad smo fina, mlada momčad, možemo puno napraviti do kraja sezone. Nadam se da ćemo osvojiti Kup – kazao je Vršajević i spremno pozirao sa košarkaškim trofejem prvaka Europe, koji je Split osvojio tri puta za redom. 

- Nadam se da ću ostati, no opcija odlaska je uvijek otvorena. Nisam premlad da mogu dugo čekati, meni je 26 godina, nastojim odigrati što bolje i otići u financijski jači klub, da osiguram egzistenciju. Ovdje mi je dobro, sve je u redu i ako ne dođe ponuda koja će zadovoljiti i mene i klub, neću žuriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica