To je to što me zanima!

'Vrsaljko je idealan nogometaš za Joseov Manchester United'

Manchester United jedan je od klubova koji je najviše zagrizao za 26-godišnjeg Vrsaljka, a madridski mediji javljaju kako bi Atletico pristao na prodaju, ali samo za pravu cijenu
Vidi originalni članak

Talijanski agent Giovanni de Vito koji je ujedno i čest gost talijanskih medija zbog svoje stručnosti na temu istočnoeuropskog nogometa nije začuđen što se u transfer "tračevima" često spominje ime hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka kao poželjne mete brojnih klubova.

Branič Atletica tek je u veljači produžio ugovor s madridskim klubom do 2022. godine, ali povezuje se s brojnim klubovima otkad je sezona završila.

Manchester United jedan je od klubova koji je najviše zagrizao za 26-godišnjeg Vrsaljka, a madridski mediji javljaju kako bi Atletico pristao na prodaju, ali samo za pravu cijenu.

De Vito nije iznenađen što je jedna od većih želja Mourinha upravo Vrsaljko, koji po potrebi može popuniti sve četiri obrambene pozicije, a hrvatskog reprezentativca je gledao još dok je igrao za Genou i Sassuolo.

- Može zamijeniti Darmiana, bio bi savršen za tu poziciju - rekao je talijanski stručnjak.

- Unitedu fali dubine na bekovskim pozicijama, pogotovo im nedostaje bek poput Vrsaljka.

De Vito također smatra kako Vrsaljko može igrati na vrhunskoj razini i van Atletica, samo je pitanje u kojoj momčadi.

- Ono što je najvažnije je naći pravu momčad za njega.

Hrvatski reprezentativac je zbog raznih ozljeda bio van ritma na početku sezone kada se i nije naročito naigrao, no od prosinca je redovno započinjao susrete u prvih 11 madridske momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • d620 09.06.2018.

    htjeli ronalda, dobili vrsaljka............... komedija

  • KnezDomagoj 09.06.2018.

    Gospodo iz 24 sata, smiju vam se Englezi. Preselili ste cijelu nogometnu reprezentaciju Hrvatske u MUFC. Jel i Dalić mijenja Mourina? 🙄 🙄

  • boky89 09.06.2018.

    Uskoro nas očekuje Cro Utd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare